ایران | Iran (آسیا)

ایران | Iran

ایران (در لغت به معنی سرزمین آریایی ها) کشوری با نام رسمی «جمهوری اسلامی ایران» در منطقهٔ خاورمیانه است که یکی از تاریخی‌ترین کشورهای جهان به‌شمار می‌رود. این کشور عضو سازمان ملل متحد، جنبش عدم تعهد، اوپک، سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان اکو و چندین سازمان بین‌المللی دیگر است. این کشور از نظر مساحت هفدهمین کشور جهان است و از شمال با جمهوری ترکمنستان، جمهوری آذربایجان و ارمنستان، از غرب با ترکیه و عراق و از شرق با پاکستان و افغانستان همسایه است. همچنین از شمال با دریای خزر، و از جنوب  با دریای عمان و خلیج فارس مرز آبی دارد.

معرفی ایران

تهران، پایتخت و بزرگ‌ترین شهر و مرکز فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اداری این کشور است. ایران یک قدرت منطقه‌ای مهم در خاورمیانه است. این کشور به دلیل داشتن ذخایر بزرگ سوخت فسیلی‌ از جمله بزرگترین میدان گاز طبیعی جهان و چهارمین ذخایر نفتی بزرگ کشف شده نفوذ و نقش مهمی در امنیت بین‌المللی انرژی ‏‏دنیا دارد. ایران در صنعت نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی پیشتاز است. 
همچنین میراث فرهنگی غنی‌ای دارد که بخشی از آن به عنوان ۱۹ میراث جهانی در یونسکو ثبت شده‌است و چهارمین رتبه در آسیا و ۱۲مین رتبه در جهان است.

اقتصاد

ایران به دلیل موقعیت ژئوپولیتیکی خاصش نقشی راهبردی در جهان دارد.

صادرات:
نفت، فرش، میوه، خشکبار (پسته، کشمش، خرما)، پوست‌ و سالامبور، خاویار، محصولات‌پتروشیمی، منسوجات، پوشاک، محصولات صنایع‌ غذایی‌
واردات:
ماشین آلات، صنایع‌ فلزی، مواد غذایی‌، دارویی‌، خدمات فنی، فرآورده‌های شیمیایی‌‌
صنایع‌:
نفت، پتروشیمی، نساجی‌، سیمان و سایر مصالح‌ ساختمانی‌، فرآوری‌ محصولات غذایی‌ (به‌‌خصوص تصفیه قند و روغن‌ کشی)، فلزی

کشاورزی‌:
گندم، برنج‌، غلات، چغندر قند، میوه، دانه‌های روغنی (پسته، بادام، گردو)، پنبه، محصولات‌لبنی، پشم، خاویار

 

آب و هوا:

ایران یکی از منحصر به فردترین کشورهای جهان از لحاظ آب و هوایی است. اختلاف دمای هوا در زمستان میان گرمترین و سردترین نقطه گاهی به بیش از ۵۰ درجهٔ سانتی گراد می‌رسد. داغ‌ترین نقطه زمین در نقطه‌ای در کویر لوت ایران است. ایران از لحاظ بارندگی در سطح نیمه‌خشک و خشک است. میزان بارندگی در ایران بسیار متغیر است. در شمال به بیش از ۲۱۱۳ میلیمتر نیز می‌رسد. در نواحی کویری بارش عمدتاً بسیار کم و در حدود ۱۵ میلیمتر است. بارش نواحی شمال غرب و غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق حدود ۵۰۰ میلیمتر می‌باشد. در سایر نقاط میزان بارش از ۲۰۰ میلیمتر بیشتر نمی‌شود.

نقشه گوگل

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.