بانکوک + پوکت (نوروز 97)

جزئیات تور

  • کد تور: 003
  • قیمت: 4890000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 2018-03-17
  • تاریخ آخرین برگزاری: 2018-03-28

راهنمای سفر بانکوک | Bangkok

هزینه حمل و نقل عمومی

  • تاکسی از فرودگاه تا مرکز شهر ۲۵۰ تا ۴۰۰ بات
  • قطار فرودگاه تا مرکز شهر ۴۵ تا ۹۰ بات
  • ۳ کیلومتر توک توک (نوعی موتور) در شهر ۵۰ تا ۱۰۰ بات
  • ترن هوایی در شهر ۱۵ تا ۵۲ بات
  • ۳ کیلومتر تاکسی در شهر ۶۰ تا ۱۰۰  بات

توصیه‌هایی برای صرفه جویی در هزینه‌ها

  • در غرفه‌های غذافروشی خیابانی غذا میل کنید.
  • مطمئن شوید هنگام سوار شدن در تاکسی تاکسی‌متر روشن باشد.
  • از سیستم حمل و نقل عمومی استفاده کنید.
  • برای جابه‌جایی به جای تاکسی از قایق و کانال‌های آب این شهر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای تایلند | Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: یک قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد 3*4 جدید که با عکس پاسپورت یکی نباشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در یک ماه اخیر و مانده حساب حداقل 3 میلیون تومان.
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی سه روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.