تور آلمان فرانسه تابستان 97

جزئیات تور

  • کد تور: 1412
  • قیمت: 2190 یورو + 2/990/000 تومان
  • مدت: 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-05-26

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
روز دوم پاریس پاریس | Paris دیزنی لند پاریس، خیابان شانزه لیزه پاریس

گشت شهری پاریس

روز سوم پاریس پاریس | Paris باغ لوکزامبورگ پاریس، طاق پیروزی پاریس

گشت شهری پاریس

روز هفتم فرانکفورت فرانکفورت | Frankfurt دروازه براندنبورگ آلمان

گشت شهری فرانکفورت 

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر . ترانسفرهای فرودگاهی و پرواز بین شهری . اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه . ویزای شنگن . بیمه تور لیدر فارسی زبان . گشت های شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

تور آلمان فرانسه تابستان 97

شروع تور آلمان فرانسه : 26 مرداد 1397 

مدت زمان : 9 روزه 

مسیر سفر : تهران – پاریس (هوایی) / پاریس ( 5 شب ) / پاریسفرانکفورت (هوایی) / فرانکفورت ( 3 شب ) / فرانکفورت – تهران (هوایی)

سفر با ورود به پاریس عروس شهرهای اروپا آغاز می‌شود. خاطره ۵ شب اقامت در پاریس را با دیدن برج ایفل و موزه لوور و قدم زدن در خیابان شانزلیزه به یاد ماندنی‌تر کنید. لذت نوشیدن یک فنجان قهوه فرانسوی را در تپه مونت مارتر از دست ندهید و پس از آن به فرانکفورت بروید تا فرصت بی‌نظیر بازدید از آسمان خراش ماین، خانه گوته و مرکز تجاری این شهر را از دست ندهید. در پایان با همسفران خود وداع کنید و برای بازگشت به خانه آماده شوید.

نقشه راه

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.