تور اروپایی کشور فرانسه بهار 97

جزئیات تور

  • کد تور: 4500
  • قیمت: 990 یورو + نرخ پرواز
  • مدت: 5 شب و 6 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-02-10
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-06-30

خدمات تور:

ویزا . هتل و بیمه مسافرتی تا سقف 50000 یورو 

رزرو و ترانسفرهای فرودگاهی 

گشت شهری با توجه به بودجه و سلیقه مسافران امکان پذیر میباشد 

مبلغ ریالی بر حسب کلاس پروازی موجود و تاریخ حرکت مسافر و تعداد نفرات تعیین می گردد 

در تور های اروپایی سپردن ضمانت نامه بانکی توسط هر مسافر جهت بازگشت الزامی است 

تور اروپایی پاریس 

برگزاری تور انفرادی و خانوادگی اروپا (فرانسه پاریس)

 

علاوه بر تورهای گروهی که در 3 فصل نوروز تابستان و ژانویه اجرا میشوند تور های انفرادی در طول سال با توجه به سلیقه و علاقه همسفران برنامه ریزی و اجرا می گردند ویژگی ها و مزایای تور های انفرادی عبارت اند از : 

 

افزایش قدرت انتخاب : در این تورها همسفران می توانند خدمات سفر شامل پرواز . هتل . گشت . حمل و نقل را مطابق با سلیقه خود و به صورت اختصاصی دریافت نمایند 

امکان سفر به هر مکانی در هر زمانی : تورهای انفرادی و اختصاصی این حق انتخاب را به همسفران می دهد تا در هر زمانی و به هر مکانی در فصول مختلف سفر نمایند 

برنامه ریزی سفر طبق علایق و سلایق : در تور های انفرادی و اختصاصی همسفران میتوانند با توجه به علایق و سلایق خود از جاذبه های گردشگری تاریخی فرهنگی طبیعی ورزشی بازدید نمایید 

امکان تغییر برنامه سفر : امکان افزایش مدت اقامت . انتخاب کیفیت هتل . تغییر پرواز . تغییر شهرهای سفر . در اختیار داشتن راهنما تور . خودرو 

 

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.