تور تابستانی آنتالیا با پرواز ترک

جزئیات تور

  • کد تور: 87878787
  • قیمت: تومان 5/630/000
  • مدت: 6 شب و 7 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-06-01
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-06-31

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز ترک
6 شب و 7 روز اقامت
بیمه مسافرتی
گشت شهری
ترنسفر رفت و برگشت
لیدر فارسی زبان

تور تابستانی آنتالیا

تور تابستانی آنتالیا شهر آنتالیا در غرب کشور ترکیه و در منطقه مدیترانه واقع شده‌است و از شهرهای مهم توریستی این کشور است.

معرفی شهر آنتالیا

این شهر مرکز تفریح و گردشگری در ترکیه است و دارای جاذبه‌های فراوان می‌باشد. بلوارهای زیبا با درختان نخل و لنگرگاه‌ها و همچنین بخش قدیمی و تماشائی شهر یعنی منطقه قلعه‌ایچی (درون قلعه) از جاذبه های این شهر است. خیابانهای کم عرض و پر پیچ و خم به همراه خانه‌های قدیمی که توسط دیوارهای کهن محصور شده است، در این شهر بسیار جلب توجه می‌کند.

آب و هوا

آب و هوای این شهر مدیترانه‌ای است و در فصل تابستان گرم و خشک و در فصل زمستان معتدل و بارانی می‌باشد. در فصل زمستان امواج هوای گرم از سوی دریا به طرف ساحل در چرخش بوده و مانع از سرمای زیاد می‌گردد. میانگین دما در تابستان بین ۳۰ تا ۳۵ درجه‌ و در زمستان بین ۹ تا ۱۵ درجه می‌باشد. برف و یخبندان به ندرت در این شهر دیده می‌شود. بطور متوسط ۳۰۰ روز در سال آفتابی و ۴۰ تا ۵۰ روز هوا بارانی است.

گردشگری

منطقه ای به نام «لارا» برای میزبانی از گردشگران ساخته شده است، صدها هتل و وسایل تفریحی در این منطقه آنتالیا را به یکی از برترین شهرهای توریستی جهان تبدیل کرده است.
این شهر از سال ۲۰۰۰ میلادی با سرمایه گذاری در صنعت گردشگری به موفقیت های چشم گیری دست پیدا کرده است؛برخی از امکانات و جذابیت های این منطقه شامل ساخت انواع هتل، پارک، سواحل زیبا و مراکز خرید است.

شرایط دریافت ویزای ترکیه | Turkey

چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان / شرایط اخذ ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت
در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه
برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

اقامت کاری در کشور ترکیه
کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.