تور بازدید از نمایشگاه سنگ (ایتالیا - ورونا)

جزئیات تور

  • کد تور: 111214
  • قیمت: 2890 یورو + 3/790/000 تومان
  • مدت: 11 شب و 12 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-07-04
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-07-04

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمایی ترکیش
اخذ ویزای شنگن از کشور سوییس
صدور بیمه مسافرتی
اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه بوفه
همراهی لیدر از تهران
کلیه ترانسفر های زمینی و هوای بین شهری
2 نوبت گشت شهری با نهار
راهنمایی محلی و فارسی زبان
بلیط ورودی نمایشگاه

تور بازدید از نمایشگاه سنگ ایتالیا (ورونا)

تور نمایشگاه سنگ ایتالیا

تاریخ برگزاری : 4 الی 7 مهر 1397 

تاریخ سفر : 31 شهریور الی 11 مهر 1397 

مدت تور : 11 شب 12 روز 

پرواز : ایرلاین ترکیش 

(با امکان حضور اعضای خانواده ) 

به همراه بازدید تفریحی از کشور های سوییس ایتالیا و اسپانیا 

نمایشگاه سنگ ایتالیا هر ساله در شهر ورونا برگزار می شود که گستره ی جامعی از زنجیره صنعت از مواد خام تا محصولات نیمه آماده و آماده را شامل می شود. این نمایشگاه گرد همایی جهانی فعالان صنعت سنگ می باشد و از آن به عنوان محل ایده آل برای عرضه پیشرفته ترین تکنولوژی و دانش فنی در پردازش سنگ یاد می شودموضوعات ارائه شده در نمایشگاه عبارتند از سنگ طبیعی و سنگ مصنوعی، سنگ مرمر، گرانیت، طراحی سنگ، مهندسی سنگ
ابزار ، مواد و محصولات شیمیایی
ابزار الماس، فن آوری برای بازیابی میراث معماری، سنگ های یادبود
بلوک های سنگ مرمر، بلوک های گرانیتی، سنگ ناتمام، قطعات بزرگ
ماشین آلات و تجهیزات برای صنعت سنگ ، سیستم های حمل و نقل
آمار و ارقام نمایشگاه عبارتند از :


۶۷۹۲۸ بازدید کننده از ۱۴۷ کشور
۱۶۳۶ غرفه دار از ۵۶ کشور
۸۱۲۷۱ متر مربع

نقشه راه

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امورخارجه 

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل گردند. لذا هیچیک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال گردند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی خواهشمند است فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری نمایند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایلهای ضمیمه باشند، بلافاصله و بی آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

مدارک لازم جهت اخذ روادید:

1.   فرم رایگان

فرم درخواست روادید شنگن

2.   دو قطعه عکس پرسنلی (4X3)
بدون روتوش

3.   گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4.   هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

–       افراد بزرگسال: 60 یورو

–       افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

–       افراد زیر 6 سال: رایگان

–       همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

5.   دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

–       شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

–       شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

6.    اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7.   اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

–       مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

–       مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

8.   اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا:

–       کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

–       ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای  بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در   کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9.   اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

10.          اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط. 

11.          اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12.          کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.