تور نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید 2018

جزئیات تور

  • کد تور: 3312
  • قیمت: 11/000/000 تومان
  • مدت: 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-21

خدمات تور:

6 شب اقامت با صبحانه در شهر مادرید
انجام امور مربوط به اخذ ویزای شنگن
بلیط رفت و برگشت هواپیما
پیش ثبت نام و تهیه کارت ورود به نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید (Madridjoya)
ترانسفر روزانه به محل برگزاری نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید (Madridjoya)
راهنمای فارسی زبان و مترجم
کمک به برقراری ارتباط با شرکت های حاضر در نمایشگاه
برنامه ریزی برای نشست ها و ملاقات های تجاری طبق برنامه قبلی
بازدید از مراکز صنعتی منتخب و مرتبط
ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت
تهیه بیمه نامه مسافرتی معتبر و مناسب

تور نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید 

  • تاریخ شروع تور: ۲۰-شهریور-۱۳۹۷

  • تاریخ خاتمه تور: ۲۶-شهریور-۱۳۹۷

نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید از ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ الی ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ در شهر مادرید کشور اسپانیا برگزار می گردد. در نظر دارد نسبت به اعزام یک هیئت تخصصی متشکل از مدیران، کارشناسان،تجار و فعالان مرتبط با ساعت جواهرات و زیورالات همزمان با نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید اقدام نماید.

  • 1. فرم تکیل شده درخواست روادید شنگن

  • 2. دو قطعه عکس پرسنلی بدون روتوش (3X4 )

  • 3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

  • 4. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • 5. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • – مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

  • – مشاغل آزاد:

  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

  • – مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

  • 6. اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • – پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

  • – کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

  • – ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای اسپانیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

  • علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

  • 7. اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

  • 8. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

  • 9. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر.

  • 10. تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

  • کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید