تور نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید 2018

جزئیات تور

  • کد تور: 3312
  • قیمت: 11/000/000 تومان
  • مدت: 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-21

خدمات تور:

6 شب اقامت با صبحانه در شهر مادرید
انجام امور مربوط به اخذ ویزای شنگن
بلیط رفت و برگشت هواپیما
پیش ثبت نام و تهیه کارت ورود به نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید (Madridjoya)
ترانسفر روزانه به محل برگزاری نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید (Madridjoya)
راهنمای فارسی زبان و مترجم
کمک به برقراری ارتباط با شرکت های حاضر در نمایشگاه
برنامه ریزی برای نشست ها و ملاقات های تجاری طبق برنامه قبلی
بازدید از مراکز صنعتی منتخب و مرتبط
ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت
تهیه بیمه نامه مسافرتی معتبر و مناسب

تور نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید 

  • تاریخ شروع تور: ۲۰-شهریور-۱۳۹۷

  • تاریخ خاتمه تور: ۲۶-شهریور-۱۳۹۷

نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید از ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ الی ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ در شهر مادرید کشور اسپانیا برگزار می گردد. در نظر دارد نسبت به اعزام یک هیئت تخصصی متشکل از مدیران، کارشناسان،تجار و فعالان مرتبط با ساعت جواهرات و زیورالات همزمان با نمایشگاه طلا و جواهرات مادرید اقدام نماید.

  • 1. فرم تکیل شده درخواست روادید شنگن

  • 2. دو قطعه عکس پرسنلی بدون روتوش (3X4 )

  • 3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

  • 4. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • 5. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • – مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

  • – مشاغل آزاد:

  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

  • – مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

  • 6. اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان اسپانیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • – پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

  • – کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

  • – ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای اسپانیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

  • علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

  • 7. اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

  • 8. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

  • 9. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر.

  • 10. تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

  • کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید

شرایط دریافت ویزای اسپانیا | Spain

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.