تور کشتی کروز یونان (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 141414
  • قیمت: 14/700/000 تومان
  • مدت: 8 شب و 9 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-04-16
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-06-16

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
روز اول ورود به ازمیر و هتل

ورود به هتل و اقامت

روز دوم ترانسفر به کوش آداسی کوش‌آداسی | Kuşadası

ترانسفر به کوش آداسی و سوار شدن به کشتی کروز 

روز سوم ورود به آتن آتن | Athens

توقف 12 ساعته در آتن و بازدید از این شهر 

روز چهارم ورود به جزیره میکونوس جزیره میکونوس | Mykonos Island

توقف 24 ساعته در میکونوس و بازدید از جزیره 

روز پنجم ورود به جزیره میلوس جزیره میلوس | Milos Island

توقف 11 ساعته در میلوس و بازدید از جزیره

روز ششم و هفتم ورود به سانتورینی جزیره سانتورینی | Santorini

ورود به جزیره و توقف 2 روزه 

روز هشتم ورود به شهر کرت و هراکلیون جزیره کرت | Crete

توقف 14 ساعته در این جزیره 

روز نهم بازگشت به کوش آداسی کوش‌آداسی | Kuşadası

بازگشت به کوش آداسی و بازگشت به ایران

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت از تهران به ازمیر با هواپیمایی ترکیش
بیمه مسافرتی
ترانسفر
1 شب اقامت در هتل 5 ستاره همراه با صبحانه
7 شب اقامت در کشتی کروز

EARLY BOOKING
750.000 تومان کابین داخلی
1.500.000 تومان کابین پنجره دار
تخفیف ویژه ثبت نام و تسویه تا آخر خرداد ماه

تور کشتی کروز یونان

شروع تور : 16 تیر هر هفته شنبه ها 

پرواز مدرن ترکیش 

1 شب ازمیر + 7 شب جزایر رویایی یونان 

بدون نیاز به ویزا 

یونان از یک شبه‌جزیره و تعداد 3087 جزیره (حدود 300 جزیره آن قابل سکونت است) تشکیل شده که در جنوب شرقی اروپا قرار گرفته است. این کشور کوهستانی با کشورهای ترکیه ، مقدونیه , بلغارستان و آلبانی مرز مشترک دارد. 
این کشور مهد تمدن غرب و زادگاه اصلی دموکراسی، فلسفه غرب، علوم سیاسی، بازی‌های المپیک و نمایشنامه‌نویسی در جهان به شمار می رود. با ایلیا گشت همراه شوید تا درباره این کشور اساطیری زیبا بیشتر بدانیم.

معرفی کشور یونان

پایتخت این کشور اساطیری زیبا شهر آتن است که مهد تمدن غرب و پرجمعیت ترین شهر یونان به شمار می‌رود. آتن زادگاه فلاسفه یونانی همچون سقراط، افلاطون، ارسطو و دموستون است. 
هر یک از مناطق این کشور زیبا دارای آب و هوا، زیبایی و طبیعت منحصر به فردی است، از این رو به کشور هزار جزیره معروف است. آثار تاریخی این کشور همچون آکروپلیس، هزاران جهانگرد را هر ساله به سوی خود جذب می‌کند.
کشور یونان محل پیوند سه قاره آسیا، اروپا و آفریقاست که میراث‌دار یونان باستان، امپراتوری بیزانس و حدود چهارصد سال سلطهٔ ترکان عثمانی است.

 

شرایط دریافت ویزای یونان | Greece

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک در گذرنامه فعلی

2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ( قابل ذکر است جهت تایید شناسنامه داشتن مهر ثیت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.) (ارائه اصل و ترجمه شناسنامه پدر یا همسر برای افرادی که به صورت خانوادگی سفر می کنند کافی می‌باشد.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی (برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.)

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تامین اجتماعی با مهر سازمان

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته ­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه نیز دارد.

جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

* محصلین در پایه دبستان، راهنمایی و دبیرستان: گواهی تحصیلی باید مهر مدرسه، منطقه و آموزش و پرورش استان و مهر و امضاء شخص مربوطه را داشته باشد.

* محصلین در پایه پیش دانشگاهی: مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران، مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی، و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال می‌‌گردد.) ضمناً قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3 تا 4 روز کاری زمان می‌برد.

* دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.

* دانشجویان دانشگاه های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه با تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم ­های خانه­ دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می ­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.