تور هوایی کیش از اهواز

جزئیات تور

  • قیمت: 465000 تومان
  • مدت: 3 شب و 4روز

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل کوروش کیش | kish kourosh Hotel
صبحانه بوفه
استقبال فرودگاهي
CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر )
شارژ چاي و قهوه در اتاق
50 درصد تخفيف پارک دلفين
780000 تومان 1230000 تومان -780000 تومان 350000 تومان اتاق رو به دریا
هتل کوروش کیش | kish kourosh Hotel
صبحانه بوفه
استقبال فرودگاهي
CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر )
شارژ چاي و قهوه در اتاق
50 درصد تخفيف پارک دلفين
705000 تومان 1080000 تومان 705000 تومان 350000 تومان اتاق رو به باغ
هتل سورینت مریم | Sorinet Maryam Hotel
صبحانه بوفه
استقبال فرودگاهي
CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر )
شارژ چاي و قهوه در اتاق
50 درصد تخفيف پارک دلفين
645000 تومان 960000 تومان 645000 تومان 350000 تومان -
هتل گاردنیا کیش | Gardenia Hotel
صبحانه - استقبال 535000 تومان -735000 تومان 535000 تومان 350000 تومان -

خدمات تور:

صبحانه-استقبال-پرواز رفت و برگشت -گشت دوره جزیره

تور کیش از اهواز

این هتل به مساحتی ۱۰۰ هزار متر در ۲۳ طبقه و ۵۰۰ اتاق در بهترین نقطه جزیره زیبای کیش به بهره برداری می رسد این هتل به عنوان نخستین هتل سبز کشور یاد می شود.این هتل برای اولین بار در خاور میانه مجهز به سیستم استفاده از انرژی خورشیدی خواهد بود.کیش لبخند آبی خلیج فارس زیبای و امنیت را با سفر به جزیره زیبای کیش تجربه کنید.
هتل کوروش که انرژی مورد نیاز آن از طریق خورشید تامین می‌شود در ۲۳ طبقه و ۵۰۰ اتاق تا ۱۸ ماه دیگر در محل پارک دلفین‌های کیش به بهره‌برداری می رسد. این هتل که از آن به عنوان نخستین هتل سبز کشور یاد می‌شود؛ در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و با هزینه ۱۲۰ میلیارد تومان توسط حسین ثابت ، سرمایه گذار خصوصی در جزیره کیش ساخته می‌شود.

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.