تور بازدید از نمایشگاه طلا و جواهرات ایتالیا

جزئیات تور

  • کد تور: 111215
  • قیمت: 2790 یورو + 3/790/000 تومان
  • مدت: 11 شب و 12 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-27

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمایی ترکیش
اخذ ویزای شنگن از کشور سوییس
صدور بیمه مسافرتی
اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه
بلیط ورودی به نمایشگاه
همراهی لیدر از تهران
2 گشت شهری

تور بازدید از نمایشگاه طلا و جواهرات ایتالیا

تاریخ نمایشگاه : 31 شهریور الی 4 مهر ماه 1397 

تاریخ سفر : 27 شهریور الی 7 مهر ماه 1397 

مدت تور : 11 شب و 12 روز 

پرواز : ایرلاین ترکیش 

( با امکان حضور اعضای خانواده ) 

به همراه بازدید تفریحی از کشور های سوییس ایتالیا و آلمان 

نقشه راه

شرایط دریافت ویزای ایتالیا | Italy

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امورخارجه 

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل گردند. لذا هیچیک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال گردند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی خواهشمند است فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری نمایند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایلهای ضمیمه باشند، بلافاصله و بی آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

مدارک لازم جهت اخذ روادید:

1.   فرم رایگان

فرم درخواست روادید شنگن

2.   دو قطعه عکس پرسنلی (4X3)
بدون روتوش

3.   گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4.   هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

–       افراد بزرگسال: 60 یورو

–       افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

–       افراد زیر 6 سال: رایگان

–       همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

5.   دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

–       شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

–       شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

6.    اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7.   اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

–       مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

–       مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

8.   اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا:

–       کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

–       ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای  بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در   کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9.   اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

10.          اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط. 

11.          اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12.          کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.