ارزون ترین تا لاکچری ترین تورهای پاتایا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 8484848488
  • قیمت: 5/080/000 تومان
  • مدت: 7شب و 8روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-07-08

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
MOVENPICK SIAM صبحانه 10/580/000 تومان - - - -
SEA AND SUN صبحانه 10/580/000 تومان - - - -
CAPE DARA RESORT صبحانه 9/680/000 تومان - - - -
THE ZIGN PREMIUM VILLA صبحانه 9/580/000 تومان - - - -
ROYAL CLIFF BEACH HOTEL صبحانه 9/580/000 تومان - - - -
PATTAYA MODUS BEACH FRONT صبحانه 9/580/000 تومان - - - -
SIAM AT SIAM DESIGN صبحانه 8/480/000 تومان - - - -
MERA MARE صبحانه 8/080/000 تومان - - - -
DISCOVERY BEACH صبحانه 7/980/000 تومان - - - -
A-ONE ROYAL CRUISE صبحانه 7/860/000 تومان - - - -
MERCURE OCEAN صبحانه 7/860/000 تومان - - - -
BRIGHTON صبحانه 7/780/000 تومان - - - -
THE ZIGN صبحانه 7/480/000 تومان - - - -
WAY HOTEL صبحانه 7/280/000 تومان - - - -
LONG BEACH صبحانه 6/980/000 تومان - - - -
SIGNATURE PATTAYA صبحانه 6/880/000 تومان - - - -
SUNBEAM صبحانه 6/780/000 تومان - - - -
T-SIX 5-PHENOMENAL صبحانه 6/780/000 تومان - - - -
CITRUS GRANDE-BALIHI WING صبحانه 6/680/000 تومان - - - -
AMBASSADOR CITY OCEAN WING صبحانه 6/680/000 تومان - - - -
SUNSHINE GARDEN RESORT صبحانه 6/680/000 تومان - - - -
PATTAYA SEAVIEW صبحانه 6/480/000 تومان - - - -
ASIA PATTAYA HOTEL صبحانه 6/480/000 تومان - - - -
BALIHAI BAY صبحانه 6/480/000 تومان - - - -
BARON BEACH صبحانه 6/380/000 تومان - - - -
TSIX 5 صبحانه 6/380/000 تومان - - - -
PATTAYA PARK صبحانه 6/280/000 تومان - - - -
BEST BELLA صبحانه 6/280/000 تومان - - - -
CITRUS PARC صبحانه 6/180/000 تومان - - - -
GRAND BELLA صبحانه 6/180/000 تومان - - - -
GARDEN SEAVIEW صبحانه 6/180/000 تومان - - - -
MIKE BEACH RESORT صبحانه 5/980/000 تومان - - - -
AMBASSADOR CITY GARDEN WING صبحانه 5/980/000 تومان - - - -
MOUNTAIN BEACH صبحانه 5/880/000 تومان - - - -
PATTAYA CENTRE صبحانه 5/880/000 تومان - - - -
AMBASSADOR CITY TOWER WING صبحانه 5/780/000 تومان - - - -
SUN CITY صبحانه 5/680/000 تومان - - - -
WELCOME PLAZA صبحانه 5/580/000 تومان - - - -
BESTON PATTAYA صبحانه 5/580/000 تومان - - - -
PATTAYA LOFT صبحانه 5/580/000 تومان - - - -
MIKE HOTEL صبحانه 5/580/000 تومان - - - -
AMBASSADOR CITY INN WING صبحانه 5/480/000 تومان - - - -
PATTAYA HILLSIDE صبحانه 5/380/000 تومان - - - -
GAZEBO RESORT PATTAYA صبحانه 5/280/000 تومان - - - -
PIYADA RESIDENCE صبحانه 5/180/000 تومان - - - -
ROYAL VIEW PLACE صبحانه 5/080/000 تومان - - - -

خدمات تور:

7 شب اقامت با صبحانه
بلیط رفت و برگشت
ترنسفر رفت و برگشت
بیمه مسافرتی
لیدر فارسی زبان
گشت شهری
هر اتاق 1 سیم کارت
کپن تخفیف غذا

ارزون ترین تا لاکچری ترین تورهای پاتایا

ارزون ترین تا لاکچری ترین تورهای پاتایا | این شهر ساحلی کوچکی است در کشور تایلند که در ساحل شرقی خلیج تایلند قرار دارد.

شهر پاتایا در فاصله ۱۶۵کیلومتری و در جنوب شرقی شهر بانکوک قرار دارد.

با بازدید بیش از ۵٫۵ میلیون توریست خارجی در سال، این شهر یکی از مهم‌ترین مناطق توریستی کشور تایلند به حساب می‌آید. این شهر به دلیل وجود، کاباره‌ها و انواع محلات تفریحات شبانه شهرت جهانی دارد.

این شهر مکانی است که درآن سرگرمی، شور و ذوق و هیجان در یک منطقه ساحلی گرمسیری با بیش از ۳۵۰۰۰ اتاق در تعداد زیادی هتل و استراحتگاه یک جا جمع شده‌اند.

شلوغ‌ترین فصل در پاتایای تایلند، زمان سال نو میلادی و عید کریسمس است.

جزیره مرجانی پای از دیگر مراکز تفریحی اینجاست.

 

  • جمعیت: 107,406
  • پیش شماره تلفن: 38
  • منطقه زمانی: وقت تایلند

شرایط دریافت ویزای تایلند | Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: یک قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد 3*4 جدید که با عکس پاسپورت یکی نباشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در یک ماه اخیر و مانده حساب حداقل 3 میلیون تومان.
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی سه روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.