تور کیش از اصفهان هتل ویدا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: 450000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل ویدا کیش |Vida Hotel Kish
صبحانه بوفه - استقبال فرودگاهي - سالن بدنسازي - استخر - سونا - جکوزي - شارژ چاي و قهوه داخل اتاق - CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر ) - 50 درصد تخفيف پارک دلفين(مراجعه به کانتر گردشگري هتل ) - اينترنت رايگان - يک قطعه عکس 15*10 رايگان با مراجعه به غرفه عکاسي هتل 655000 تومان 955000 تومان 655000 تومان 350000 تومان ---
هتل کوروش کیش | kish kourosh Hotel
صبحانه بوفه - استقبال فرودگاهي - CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر ) - شارژ چاي و قهوه در اتاق - 50 درصد تخفيف پارک دلفين 505000 تومان 955000 تومان 505000 تومان 350000 تومان ---
هتل سورینت مریم | Sorinet Maryam Hotel
صبحانه - استقبال فرودگاهي - اينترنت - سرويس چاي داخل اتاق - 50 درصد تخفيف پارک دلفين(مراجعه به کانتر گردشگري هتل ) - CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر ) 565000 تومان 985000 تومان 565000 تومان 350000 تومان ---

خدمات تور:

فاصله هتل تا فرودگاه کیش تقریبا کمتر از 15 دقیقه
فاصله هتل تا ساحل اسکله تفریحی کیش پیاده کمتر از 10 دقیقه
فاصله هتل تا مرکز تجاری ونوس کیش پیاده کمتر از 5 دقیقه
فاصله هتل تا مرکز تجاری زیتون کیش پیاده کمتر از 10 دقیقه
هتل ویدا کیش دقیقا پشت هتل گراند کیش در بلوار موج قرار گرفته است.
برای رزرو هتل ویدا همراه با تخفیفات گردشگری از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

تور کیش از اصفهان هتل ویدا

هتل 5 ستاره ویدا کیش جدیدترین هتل جزیره کیش محسوب می‌گردد.این هتل در 11 طبقه با اتاق ها و سوییت های مجهز به امکانات روز هتلداری آماده پذیرایی از مسافران کیش آن ها است. هتل ویدا کیش از نظر موقعیتی عالی می باشد به گونه ای که هم به مراکز خرید همچون بازار ونوس، بازار زیتون و…  و هم به مراکز تفریحی و از همه مهم‌تر ساحل و اسکله تفریحی جزیره کیش نزدیک این هتل می‌باشد این هتل با آخرین استاندارهای روز جهان در نزدیکی هتل گراند کیش و چند هتل دیگر قرار دارد.

امکانات هتل

این هتل دارای امکانات ورزشی همچون باشگاه بدنسازی، استخر، سونا و جکوزی بوده و همچنین سالن کنفرانس این هتل آماده برگزاری مجلل جشن ها و سمینارهای گردشگران کیش می‌باشد. صبحانه بوفه – ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت – شارژ چای و قهوه داخل اتاق – CIP ورودی کیش (ترانسفر از پای پلکان هواپیما – پذیرایی در سالن تشریفات اختصاصی – تحویل بار مسافر) – 50 درصد تخفیف پارک دلفین (مراجعه به کانتر گردشگری هتل) – اینترنت رایگان و رستوران هتل با ظرفیت 250 نفر و کافی شاپ با ظرفیت 20 نفر

  • فاصله هتل تا فرودگاه کیش تقریبا کمتر از 15 دقیقه
  • فاصله هتل تا ساحل اسکله تفریحی کیش پیاده کمتر از 10 دقیقه
  • فاصله هتل تا مرکز تجاری ونوس کیش پیاده کمتر از 5 دقیقه
  • فاصله هتل تا مرکز تجاری زیتون کیش پیاده کمتر از 10 دقیقه
  • هتل ویدا کیش دقیقا پشت هتل گراند کیش در بلوار موج قرار گرفته است.
  • برای رزرو هتل ویدا همراه با تخفیفات گردشگری از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

مطالب بیشتر

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.