تور اروپایی کشور اسپانیا (مادرید - بارسلون) (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 0014
  • قیمت: 890 یورو + 4/990/000 تومن
  • مدت: 9 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-08

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز مدرن ترکیش _ ترانسفرهای فرودگاهی _ ترانسفر زمینی بین شهری بارسلون و مادرید _ اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه _ ویزای شینگن _ بیمه مسافرتی _ تور لیدر فارسی زبان _ گشت شهری به همراه نهار و راهنمای محلی طبق برنامه

تور اروپایی اسپانیا پاییز

تور اروپایی اسپانیا پاییز مدت تور : 8 روزه 
تاریخ های حرکت : 8 و 15 و 22 شهریور 
مسیر سفر : تهران به استانبول _ استانبول به مادرید (هوایی) _ مادرید 3 شب / زاراگوزا به بارسلون (زمینی ) _ بارسلون 4 شب 
بارسلون به استانبول به تهران (هوایی) 
گشت ها : روز دوم گشت شهری مادرید / روز چهارم گشت شهری زاراگوزا (در مسیر مادرید بارسلون ) / روز پنجم گشت شهری بارسلون / روز ششم گشت شهری بارسلون 

برای اطلاع از مدارک جهت اخذ ویزا تماس بگیرید 

تمامی پرواز ها با ایرلاین ترکیش میباشد 
نرخ یورو به روز محاسبه میشود 

گردشگری

این کشور دارای دومین صنعت گردشگری بزرگ دنیا است. ارزش آن در سال ۲۰۰۶ حدود ۴۰ میلیارد یورو و برابر با ۵٪ تولید ناخالص داخلی آن کشور بوده‌است. آثار تاریخی و فرهنگی، موقعیت جغرافیایی و امکانات رفاهی باعث شده تا گردشگری به یکی از صنایع اصلی و منبع درآمد و اشتغال ثابت برای این کشور بدل شود. روش رتبه‌بندی هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در اسپانیا بسیار سختگیرانه‌تر از دیگر کشورها است از این رو سطح هتل‌های این کشور بالاتر و گرانتر از دیگر کشورهای اروپایی است.

 

شرایط دریافت ویزای اسپانیا | Spain

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.