تور اصفهان لحظه آخری (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 1010000تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-24

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل عباسی اصفهان | Abbasi Hotel
صبحانه
ترانسفر رفت و برگشت
2گشت نیم روزه
1300000تومان 1585000تومان 1300000تومان 600000
تومان
---
هتل پیروزی اصفهان | Piroozy Hotel
صبحانه
ترانسفر رفت و برگشت
2گشت نیم روزه
1150000 تومان 1385000 تومان 1150000 تومان 600000 تومان ---
هتل صفوی اصفهان | Safavi Hotel
صبحانه
ترانسفر رفت و برگشت
2گشت نیم روزه
1010000 تومان 1300000 تومان 1010000 تومان 600000 تومان ---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت هوایی .
صبحانه .
ترانسفر رفت و برگشت.
2گشت نیم روزه.

تور اصفهان لحظه آخری

اصفهان | Isfahan

شهر اصفهان، مرکز استان اصفهان، یکی از شهرهای با قدمت و مهم کشور ایران است. دومین شهر پهناور و سومین شهر پر جمعیت کشور عزیزمان ایرانپس از تهران و مشهد، شهر اصفهان است. این شهر بخاطر حفظ معماری زیبای اسلامی و داشتن  کاخ‌ها، مساجد و مناره‌های منحصربفرد و همچنین بلوارهای زیبا، پل‌های سرپوشیده و تونل‌های زیبا، لقب «نصف جهان» را به خود اختصاص داده است. با ایلیا گشت همراه شوید.

معرفی شهر اصفهان

اصفهان در طول تاریخ در دو دوره پایتخت ایران بوده است و اکنون نیز شکوه گذشته خود را حفظ کرده‌است. بناهای تاریخی زیادی در این شهر کهن وجود دارند که تعدادی از آن‌ها به عنوان میراث تاریخی در یونسکو به ثبت رسیده‌اند. در سال ۲۰۰۶ اصفهان به عنوان دومین پایتخت فرهنگی جهان اسلام بعد از شهر مکه و در سال ۱۳۸۸ به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و همچنین به عنوان پایتخت صنعتی ایران انتخاب شده‌است. 
شعار این شهر، «اصفهان برای همیشه، برای همه» است.

آب و هوا

این شهر به‌طور کلی دارای آب و هوای معتدل و خشک است. تابستان آن گرم و خشک است و حداکثر دمای هوا در تابستان ۳۹ درجه است و در زمستان دمای هوا تا ۱۸- درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد.

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.