تور ایتالیا نوروز 98

جزئیات تور

  • کد تور: 139803
  • قیمت: 2290 یورو + 3/990/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-12-29

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمای مدرن ماهان
ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی
اقامت در هتل ۵ ستاره با صبحانه
ویزای شنگن ایتالیا
بیمه مسافرتی
گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان
راهنمای محلی طبق برنامه تور

تور ایتالیا نوروز 98

تور ایتالیا نوروز 98 | تور اروپا رم ونیز پیزا نوروز 98 | پیش فروش تور های اروپای نوروزایلیاگشت برگزارکننده مستقیم تورهای اروپا 

ایلیاگشت با سابقه طولانی در برگزاری تور های متنوع اروپای  امسال نیز برای نوروز 98 برای مسافران خود برنامه ویژه ی دارد و خدمات متنوع و خاطره انگیزی را ارائه مینماید.

مسافرانی که قبلا با ایلیاگشت به اروپا سفر کرده اند برای نوروز 98 از تخفیفات ریالی و ارزی برخوردار خواهند بود و مسافرانی که برای اولین با ایلیا به اروپا سفر میکنند از تخفیف ثبت نام زود هنگام ما استفاده میکنند. 

برای اطلاع از قیمت های تور ها و ظرفیت ها و تاریخ های برگزاری با کارشناسان ما تماس بگیرید. 

سفرهای نوروزی خود را با شرکت مسافرتی ایلیا گشت پارس به یاد ماندنی کنید. 

در صورت ثبت نام زود هنگام، تخفیف تا 5%  

تخفیف ویژه مخصوص مسافرین قبلی ایلیاگشت تا 4% 

خدمات و گشت های متنوع شهری 

صدور دعتونامه ی توریستی معتبر به نام مسافر 

تور لیدر مجرب از ایران ( همراهی تور لیدر های متخصص از تهران تا پایان سفر )

بهترین خدمات تور اروپای ویژه نوروز 98 را از ما بخواهید .

شرایط دریافت ویزای ایتالیا | Italy

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امورخارجه 

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل گردند. لذا هیچیک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال گردند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی خواهشمند است فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری نمایند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایلهای ضمیمه باشند، بلافاصله و بی آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

مدارک لازم جهت اخذ روادید:

1.   فرم رایگان

فرم درخواست روادید شنگن

2.   دو قطعه عکس پرسنلی (4X3)
بدون روتوش

3.   گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4.   هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

–       افراد بزرگسال: 60 یورو

–       افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

–       افراد زیر 6 سال: رایگان

–       همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

5.   دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

–       شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

–       شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

6.    اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7.   اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

–       مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

–       مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

8.   اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا:

–       کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

–       ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای  بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در   کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9.   اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

10.          اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط. 

11.          اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12.          کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.