تور ترکیبی ( پاریس | آمستردام ) آبان 97 (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 2327
  • قیمت: 1200 یورو + 5/500/000 تومان
  • مدت: 5 شب و 6 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-08-24

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با ایرلاین ترکیش
5 شب اقامت در هتل های 4 ستاره مرکز شهر
ویزای شنگن از فرانسه
بیمه مسافرتی بین المللی
ترانسفر های بین شهری و فرودگاهی

1200 یورو + نرخ پرواز ترکیش

تور ترکیبی فرانسه هلند

تور ترکیبی فرانسه هلند . پاریس پایتخت کشور فرانسه، شهر پاریس که یکی از شهرهای پیشرفته جهان در زمینه‌ اقتصاد، فرهنگ، هنر، سیاست، مد و علم است.
رودخانه سن این شهر را به دو نیم تقسیم کرده است. ایلیا گشت همراه شماست تا این شهر زیبا را بهتر به شما بشناساند.

این شهر یکی از مهم ترین مقاصد گردشگران جهان است. حدود ۴۵ میلیون نفر توریست سالانه  از این شهر دیدنی بازدید می‌کنند. در این شهر بسیاری از آثار دیدنی، موسسات و پارک‌های مشهور دنیا قرار گرفته اند. پاریس سرسبزترین پایتخت اروپا است.
به این شهر، «شهر نور» نیز گفته می‌شود زیرا  این شهر در زمینه علم و تحصیلات در دنیا مرکزیت دارد و همچنین در شب‌ها  بسیار پر نور است.

آمستردام، شهری واقع در غرب هلند و در استان هلند شمالی است که از نظر جمعیت بزرگترین شهر این کشور محسوب می‌شود. همچنین به لحاظ اسمی پایتخت هلند نیز به‌شمار می‌رود. این شهر سالانه میزبان 20 میلیون گردشگر از اقصی نقاط جهان است. آمستردام به پایتخت لاله‌های نارنجی شهرت دارد. نام آن نیز از رودخانه‌ای که در شهر جریان دارد و سد روی آن گرفته شده است. رودخانه امستل (Amstel) و سد که به زبان لاتین (Dam) گفته می‌شود. باایلیا گشت همراه شوید تا شهر لاله‌های نارنجی را بیشتر بشناسیم.

گردشگری

این بندر را شهر دوچرخه‌ها نیز می‌توان نامید، چراکه اکثر مردم شهر عمدتا با دوچرخه تردد می‌کنند بطوریکه بیش از 650 هزار دوچرخه در آن وجود دارد که 200 هزارتای آن فقط در آب افتاده‌اند. همچنین بخش مرکزی آن که از قرون وسطی به‌جا مانده بافت قدیمی و فشرده و زیبای خود را حفظ نموده و به یک موزه روباز تبدیل شده است. به همین خاطر یکی از تفریحات جالب گردشگران قایق سواری در کانال‌های آن و عبور از مقابل ساختمان‌های قدیمی و زیبای این شهر می‌باشد.

 

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.