تور جزیره هرمز ویژه شب یلدا

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 970/000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-09-26

تور جزیره هرمز ویژه شب یلدا

جزیره هرمز قشم

از میان جاذبه‌های بی‌نظیر، بکر و کمتر دیده‌ شده، جزیره قشم به سراغ جزیره هرمز معروف به عروس سرخپوش هرمزگان و سرزمین خاک های رنگارنگ میرویم ،

جزیره هرمز در نزدیکی جزیره قشم و در جنوب شرقی بندرعباس در میان آب‌های خلیج همیشه فارس واقع شده است.

حالا دلیل معروفیت جزیره به عروس سرخپوش چیست ؟

 جزیره هرمز به دلیل وجود مواد معدنی دارای خاک هایی به رنگ های متفاوت و به ویژه سرخ میباشد

و به همین علت است که رنگ موج های آب در این جزیره ،رنگ سرخ دارد. 

تمام رنگ های ساحل جزیره هرمز از وجود یک عنصر ناشی میگردد

و این عنصر اکسید آهن است که در ۷۰ درصد خاک سرخ این جزیره وجود دارد و رنگ آن را به این صورت درآورده است.

از جزیره هرمز به عنوان یکی از معادن بزرگ خاک سرخ جهان یاد می شود

و حدود ۴۰ هزار تن از آن وجود دارد که در هر سال می توان ۱۸۰۰ تن آن را استخراج کرد.

خاک سرخ موجود در این جزیره از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار هست.

و این خاک با ارزش به کشورهای دیگر صادر میگردید که خوشبختانه صادرات این خاک محدود شد

تا از بین رفتن این خاک منحصر به فرد جلوگیری شود.

 گفتنی ست که مردم محلی از خاک سرخ آن به عنوان ادویه در طبخ ماهی و نان و تهیه ترشی،

مربا و سُس استفاده می‌کنند. وقتی تصمیم به سفر به جزیره هرمز گرفتید باید حسابی خودتان را آماده کنید،

چون در هرمز نه خبری از مرکز خرید هست و نه هتل.

همه چیز بکر و دست نخورده است و برگه برنده هرمز هم همین بکری و وجود نداشتن عناصر شهری است.

وقتی به هرمز رفتید یا باید در خانه‌ محلی‌ها بمانید یا در زیر آسمان آبی و پرستاره. 

درست است که هرمز جزیره‌ای بکر است ولی بعضی نقاطش بکرترند.

مثل ساحل محیط زیست، جزیره مفنق که با خود روستا ۴۰دقیقه‌ای فاصله دارد و جاهایی مثل هفت درخت.

 همه اینها می‌توانند روزتان را بسازد و شب‌ها هم دیدن فیتوپلانگتون‌ها که ساحل را نورانی کرده‌اند ذوق‌زده‌تان کند. 

ما به شما پیشنهاد میکنیم در لیست سفرهای خود حتما این جزیره را قرار دهید.

 خدمات تور جزیره هرمز ویژه شب یلدا :

  • قطار
  • 2 وعده صبحانه
  • 2 وعده نهار
  • 2 وعده شام
  • بیمه و لیدر

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.