تور زمینی مشهد هتل کوثر (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 7678
  • قیمت: 360000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-10-01
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-10-04

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل کوثر مشهد | Mashhad Kosar Hotel
صبحانه ناهار شام 360000 تومان 470000 تومان 270000 تومان - -

تور زمینی مشهد هتل کوثر

هتل کوثر مشهد در اول فروردین سال ۱۳۷۴ توسط رئیس وقت میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جناب آقای رضوی و با مدیریت جناب آقای سید محمود وزیرپور یزدی افتتاح گردید . 
 
زیر بنای هتل کوثر مشهد  3000 متر مربع میباشد و این هتل دارای سه طبقه با اتاقهای تمیز می باشد که این اتاق ها در طبقات اول تا سوم واقع شده اند. برخی اتاق های هتل دو ستاره کوثر مشهد جهت بهبود کیفیت خدمات و امکانات در سال 1395 بهسازی شد تا اقامت مطلوب تری برای مهمانان گرامی مهیا سازد. موقعیت مکانی مناسب هتل کوثر مشهد موجب شده زائرین محترم بدون وسیله نقلیه و در کمترین زمان با فاصله ای حداکثر 750 متر به ورودی باب الرضا حرم مطهر رضوی مشرّف شوند.

 این هتل ارزان مشهد برای کسانی که ترجیح میدهند با اندکی فاصله از شلوغی های اطراف حرم اقامت کنند انتخاب مناسبی میباشد. با توجه به اینکه جهت آسایش و راحتی مسافران ۵ نوبت سرویس رایگان به حرم در نظر گرفته شده، این اندک فاصله هم خللی در رفت و آمد میهمانان هتل به حرم مطهر رضوی، وارد نمیکند. هتل آپارتمان کوثر با توجه به خدمات و قیمت مناسب یکی از انتخابهای خوب و ارزان برای مسافرانی به مشهد سفر میکنند، میباشد. این هتل آپارتمان دارای حسینیه میباشد و برای هیئت های مذهبی که در ایام خاص سال به این نوع اقامتگاه جهت اسکان گروهی نیاز دارند، مناسب است.

خدمات تور مشهد شامل:
قطار 4 تخته درجه یک
صبحانه ناهار شام

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.