تور زمینی یزد هتل لاله (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 7989
  • قیمت: 690000 ریال
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1398-02-08
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1398-02-10

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل لاله یزد | Yazd Laleh Hotel
صبحانه دو گشت نیم روزی و استقابل 690000 تومان 730000 تومان 630000 تومان - -

تور زمینی یزد هتل لاله

هتل سه ستاره ممتاز لاله یزد (خانه تاريخي گلشن) متعلق به دوره قاجار مي‌باشد. اين بنا که به صورت منزل مسکونی تاریخی می‌باشد، در سال ۱۳۸۲ مرمت و به بهره برداری رسید. هتل با واقع شدن در
قلب شهر يزد جنب آب انبار تاریخی گلشن و در نزديکي مراکز خريد و بافت تاريخي قرار گرفته.
این هتل دارای 42 باب فضای اقامتی شامل: اتاق های یک تخته، دو تخته، سه تخته و سوئیت که هرکدام به شکل خاصی طراحی شده اند می باشد. اینترنت بی سیم، فروشگاه صنایع دستی، صندوق امانات، تاکسی سرویس، خدمات پزشکی، لاندری، ترانسفر فرودگاهی، گشتهای توریستی داخل و خارج شهر با راهنمای محلی از جمله خدمات و امکانات این مجموعه میباشد. رستوران هتل با انواع غذاهاي ايراني، فرنگي، هندي و سنتي با کادر پذيرايي مجرب در محيطي دلنشين جهت برگزاري مجالس خصوصي و ميهماني هاي شما آماده پذيرايي ميباشد. کافي شاپ هتل لاله در فضايي زیبا براي گذراندن يک بعد از ظهر آرام در کنار حوض ها و فواره هاي دل انگيز به همراه نور پردازيهاي چشم نواز و نواي دلنشين موسيقي سنتي با ارائه انواع فست فود و نوشيدني هاي سرد و گرم آماده پذيرايي از ميهمانان محترم ميباشد. اتاقها و سوئيتهاي هتل به گونه اي زيبا و سنتي بازسازي و هر کدام به گونه اي منحصر به فرد دکوراسيون شده اند تا محيطي مناسب براي ميهمانان با سليقه هاي مختلف فراهم گردد. سقف گنبدي اتاقها و کفپوش آجري با معماري اصيل ايراني همراه شده است


خدمات هتل لاله

اقامت صبحانه

استقبال و 2 گشت داخل شهر

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.