تور شیراز لحظه آخری (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 770000تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-20

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل آریو برزن شیراز | Ario Barzan Hotel
صبحانه. سه گشت نیم روزه 870000 تومان 990000 تومان 870000 تومان 540000
تومان
---
هتل ارگ شیراز | Arg Hotel
صبحانه. سه گشت نیم روزه 835000 تومان 920000 تومان 835000
تومان
540000 تومان ---
هتل نصیرالملک شیراز | Nasir Al Molk Hotel
صبحانه. سه گشت نیم روزه 770000 تومان 910000تومان 770000 تومان 540000 تومان ---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت هوایی . صبحانه.سه گشت نیم روزه

تور شیراز ویژه تابستان لحظه آخری

 

شیراز | Shiraz

شهر شیراز یکی از شهرهای بزرگ کشور ایران و مرکز استان فارس است. این شهر به دلیل جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران بسیاری را به سوی خود جذب می‌کند. با ایلیا گشت همراه شوید تا با شهر شعر و ادب ایران‌زمین آشنا شوید. 

معرفی شهر شیراز

شهر شیراز در بخش مرکزی استان فارس، در منطقهٔ کوهستانی رشته کوه زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. در سرشماری سال ۱۳۹۵ هجری خورشیدی جمعیت این شهر  ۱٬۷۱۲٬۷۴۵ نفر برآورد شده است. 
این شهر در دوران صفاریان، بوییان و زندیان پایتخت ایران بوده‌است و پس از تبریز (در سال ۱۲۸۷) و تهران (در سال ۱۲۸۹) سومین شهر ایران است که در سال ۱۲۹۶ خورشیدی، نهاد شهرداری در آن تأسیس گردید.
این شهر به دلیل قرار گرفتن در مرکز ایران و واقع‌شدن در یک منطقه حاصل‌خیز، مرکزی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یکجانشینان و عشایر بوده‌است. همچنین این شهر در مسیر تجاری بنادر جنوب مانند بندر بوشهر قرار گرفته‌است.

آب و هوا

این شهر دارای آب و هوای معتدل است. میانگین دما در تیرماه که گرم‌ترین ماه سال این شهر است، ۳۰ درجه و در دی‌ماه  که سردترین ماه آن است، ۵ درجهٔ سانتی‌گراد می‌باشد و میانگین سالانهٔ دما ۱۸ درجهٔ سانتی‌گراد است. میزان بارندگی سالیانه نیز در این شهر ۳۳۷٫۸ میلی‌متر گزارش شده است.

زبان

مردم شیراز به زبان فارسی و با لهجه شیرازی صحبت می‌کنند.

فرهنگ

شهر شیراز به شهر شعر ایران معروف است و زادگاه دو شاعر بلند آوازه ایرانی یعنی حافظ و سعدی است. این شهر با باغ و گل و بلبل شهرت جهانی دارد. در فرهنگ ایرانیان همواره باغ از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است و شیراز نیز از قدیم به داشتن باغ‌های بسیار و زیبا مشهور بوده‌است. امروزه بیش‌تر باغ‌های این شهر در شمال غرب آن و در مناطق قصردشت، کشن، چمران و معالی‌آباد واقع شده‌اند. از لحاظ تاریخی تعدادی از باغ‌های شیراز اهمیت بسیار دارند و به‌عنوان مراکز مهم گردشگری به‌شمار می‌آیند. باغ ارم، باغ عفیف‌آباد، باغ دلگشا و باغ جهان‌نما از معروف‌ترین این باغ‌ها هستند.

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.