تور شیراز ویژه مهرماه (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 840000تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-07-16

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل آریو برزن شیراز | Ario Barzan Hotel
صبحانه
گشت
840000 تومان 950000 تومان 840000 تومان 460000 تومان ---

خدمات تور:

صبحانه
گشت

تور شیراز ویژه مهرماه

هتل آریو برزن شیراز در سال 1379 احداث گردید. این هتل در 5 طبقه اقامتی به همراه 50 باب اتاق و دارای امکانات مناسب و در خور مهمانان گرامی می باشد. بازسازی صورت گرفته بر روی قسمت های مختلف هتل آریو برزن در سال 1390، رضایت بیشتر مهمانان را به همراه داشته است. قرارگیری هتل چهار ستاره آریوبرزن شیراز در خیابان رودکی، دسترسی به باغ ارم، حرم شاه چراغ و ارگ کریم خان را آسان کرده است. یک میهمانی به یاد ماندنی را در دفتر یادبود خود رقم زنید. رستوران هتل آریو برزن با تنوعی از غذاهای ایرانی و فرنگی، موسیقی زنده  و همچنین کادری مجرب، در فضای صمیمی پذیرای میهمانان و همشهریان عزیز می باشد. فراهم آوردن مکانی مناسب جهت گذراندن اوقاتی فرحبخش و آرام، چشم انداز زیبا، ارئه سرویس با کیفیت و متناسب با فصل به همراه اجرای زنده موسیقی از ویژگی های کافی شاپ هتل آریوبرزن است. فاصله كوتاه این هتل تا فرودگاه، بهترين مسير دسترسی به نمايشگاه بين المللی و مجموعه پرسپوليس ازمزیت‌های دیگر آن است.

هتل آریوبرزن شیراز برای کودکان زیر سه سال در صورت عدم استفاده از امکانات هتل رایگان و از سه تا هشت سال نیم بها و از هشت سال به بالا به صورت کامل هزینه دریافت می نماید. لطفا به این موضوع در انتخاب سرویس اضافه دقت نمایید.

خدمات هتل

  • BB

امکانات هتل

  • اینترنت بی سیم
  • آسانسور
  • پارکینگ
  • تالارهای چند منظوره
  • خشکشویی
  • دفتر خدمات مسافرتی
  • روم سرویس 24 ساعته
  • پذیرش 24 ساعته
  • سالن کنفرانس
  • صبحانه در اتاق
  • ناهار در اتاق
  • صندوق امانات
  • لابی
  • خدمات لابی
  • بیلیارد
  • دارت
  • رستوران
  • کافی شاپ
  • تراس
  • ماهواره
  • سرویس بهداشتی در راهرو

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.