تور شیراز ویژه هتل وکیل (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 830000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-08-27

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل سنتی وکیل شیراز | Shiraz Vakil Hotel
صبحانه . گشت 830000 تومان 1075000 تومان 830000 تومان 595000 تومان ---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت هوایی . صبحانه . گشت

تور شیراز ویژه هتل وکیل

هتل سنتی وکیل شیراز در اسفندماه سال 1397 فعالیت خود را آغاز کرد. این هتل دارای سه طبقه و 31 واحد اقامتی است. هتل وکیل شیراز با قرارگیری در بافت قدیم شهر، دسترسی آسانی به آرامگاه شاه چراغ، حمام وکیل و مسجد نصیرالملک دارد که یکی از مزایای اقامت در این هتل محسوب می‌شود. همچنین مهمانان گرامی با اقامت در هتل سنتی وکیل، به اداره امور اقتصادی و دارایی نیز دسترسی خواهند داشت. دسترسی آسان هتل وکیل شیراز به  آرامگاه شاه چراغ، حمام وکیل و مسجد نصیر الملک، یکی از مزایای مهم این هتل خواهد بود. هتل سه ستاره سنتی وکیل شیراز با برخورداری از پرسنل مهمان نواز و ارائه خدمات با کیفیت، میزبان گردشگران گرامی است. هتل وکیل تلفیق امکانات و خدمات رفاهی مناسب با فضایی سنتی در بافت قدیمی شیراز، اقامتی فراموش نشدنی را به مسافران هدیه می دهد. برخی از مهمترین امکانات هتل وکیل شیراز عبارتند از تلفن، تلویزیون، یخچال، تهویه مطبوع، اینترنت بی سیم، سیستم اعلام حریق، لاندری، خدمات بیدارباش، اتاق چمدان، رستوران و پارکینگ.

امکانات هتل

  • اینترنت بی سیم
  • پارکینگ
  • صبحانه بوفه
  • صندوق امانات
  • لابی
  • تهویه مطبوع
  • رستوران
  • خدمات خانه‌داری
  • اینترنت بی سیم
  • پارکینگ
  • صبحانه بوفه
  • صندوق امانات
  • لابی
  • تهویه مطبوع
  • رستوران
  • خدمات خانه‌داری

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.