تور فرانسه نوروز 98

جزئیات تور

  • کد تور: 139801
  • قیمت: 1490 یورو + 3/990/000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-12-24

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمای مدرن ماهان
ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی
اقامت در هتل ۵ ستاره با صبحانه
ویزای شنگن فرانسه
بیمه مسافرتی
گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان
راهنمای محلی طبق برنامه تور

تور فرانسه نوروز 98

تور فرانسه نوروز 98 | تور اروپا پاریس نوروز 98 | پیش فروش تور های اروپای نوروز | ایلیاگشت برگزارکننده مستقیم تورهای اروپا 

ایلیاگشت با سابقه طولانی در برگزاری تور های متنوع اروپای  امسال نیز برای نوروز 98 برای مسافران خود برنامه ویژه ی دارد و خدمات متنوع و خاطره انگیزی را ارائه مینماید.

مسافرانی که قبلا با ایلیاگشت به اروپا سفر کرده اند برای نوروز 98 از تخفیفات ریالی و ارزی برخوردار خواهند بود و مسافرانی که برای اولین با ایلیا به اروپا سفر میکنند از تخفیف ثبت نام زود هنگام ما استفاده میکنند. 

برای اطلاع از قیمت های تور ها و ظرفیت ها و تاریخ های برگزاری با کارشناسان ما تماس بگیرید. 

سفرهای نوروزی خود را با شرکت مسافرتی ایلیا گشت پارس به یاد ماندنی کنید. 

در صورت ثبت نام زود هنگام، تخفیف تا 5%  

تخفیف ویژه مخصوص مسافرین قبلی ایلیاگشت تا 4% 

خدمات و گشت های متنوع شهری 

صدور دعتونامه ی توریستی معتبر به نام مسافر 

تور لیدر مجرب از ایران ( همراهی تور لیدر های متخصص از تهران تا پایان سفر )

بهترین خدمات تور اروپای ویژه نوروز 98 را از ما بخواهید .

تور فرانسه نوروز 98

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.