تور فرانسه پاییز و زمستان 98

جزئیات تور

  • کد تور: 082532
  • قیمت: 990 یورو + 4/990/000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-09-08

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیما
ترانسفرهای فرودگاهی
اقامت در هتل ۴ یا ۵ ستاره با صبحانه
ویزای شنگن
بیمه مسافرتی
گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

تور فرانسه پاییز و زمستان 98 

تور فرانسه پاییز و زمستان 98 | ایلیاگشت برگزار کننده ی تور اروپا کشور فرانسه (پاریس) با کلیه خدمات گردشگری | 7 شب اقامت رویایی در بهترین هتل های شهر پاریس در این سفر رویایی همراه ایلیاگشت باشید. 

تور فرانسه با ورود به پاریس، عروس شهرهای اروپا آغاز می‌شود. خاطره ۷ شب اقامت در پاریس را با قدم زدن در خیابان شانزه‌لیزه، بازدید از برج ایفل، موزه لوور و دروازه پیروزی، ماندگار کنید؛ طعم قهوه فرانسوی را در کافه‌های محله مونت مارتر بچشید و به کاخ ورسای بروید و شکوه پادشاهان فرانسوی را در آخرین اقامتگاهشان ببینید. دیزنی‌لند نیز، از دیگر دیدنی‌هایی است که حتماً باید در لیست شما قرار بگیرد. 

تور فرانسه

برنامه ی سفر 

روز اول 

سفر ما از فرودگاه امام خمینی آغاز می‌شود. پس از گردهم آمدن کلیه همسفران و بازنگری مدارک، جهت انجام امور پرواز (دریافت کارت پرواز و تحویل بار) به سمت سالن ترانزیت حرکت می‌کنیم. پس از رسیدن به فرودگاه مقصد و کنترل گذرنامه و ویزا، به همراه سایر همسفران و راهنما به هتل محل اقامتمان منتقل می‌شویم. در هتل پس از دریافت کلید اتاق‌ها و استراحتی کوتاه، اولین بعد از ظهر ورودمان به پاریس را با استفاده از توضیحات راهنما به گشتی کوتاه جهت آشنایی با عروس شهرهای اروپا خواهیم گذراند.

روز دوم 

امروز با پاریس، یکی از دیدنی‌ترین شهرهای جهان و پایتخت کشور فرانسه، در گشتی نیم روز آشنا خواهیم شد. در گشت امروز به قصد دیدن نمای بیرونی کلیسای نوتردام، برج ایفل، دروازه پیروزی، خیابان ریوولی، بلوار سن ژرمن و کلیسای ساکره کور از هتل خارج می‌شویم؛ در پایان گشت، بعد از ظهر را در اختیار داریم تا نوشیدن قهوه فرانسه را در یکی از کافه‌های تپه مونت مارتر تجربه کنیم.

روز سوم 

روز سوم اقامتمان در پاریس با گشتی دیگر در این شهر باشکوه آغاز می‌شود. در گشت امروز به بازدید از نمای بیرونی موزه لوور، خیابان شانزه لیزه، میدان کنکورد، تروکادرو، میدان وندوم، نمای بیرونی انولید و باغ لوکزامبورگ خواهیم پرداخت. 

روز چهارم

امروز با وقت آزادی که در اختیار داریم می‌توانیم از آرامگاه صادق هدایت، غلامحسین ساعدی و سایر بزرگان هنر و ادبیات جهان در آرامستان پرلاشز بازدید کنیم. یا اینکه وقت خود را در اختیار راهنما قرار دهیم تا با برنامه‌ای پیشنهادی مانند گشتی یک روزه در کاخ ورسای، گوشه هایی دیگری از این شهر زیبا را به ما بنمایاند.

روز پنجم

امروز نیز با وقت آزادی که در اختیار داریم  می توانیم به همراه راهنما  سفری یک روزه به شهر بروکسل پایتخت زیبای کشور بلژیک داشته باشیم و یا زمان خود را به گشت و گذار در محله‌های قدیمی و معروف پاریس اختصاص دهیم و در پایان از تماشای غروب آفتاب در کنار رود سن لذت ببریم.

روز ششم

امروز می‌توانیم در گشتی اختیاری به بازدید از دیزنی‌لند بپردازیم و یک خاطره فراموش‌نشدنی برای خود رقم بزنیم و یا اینکه به سراغ جاذبه‌هایی که در روز‌های قبل موفق به بازدید از آن‌ها نشده‌ایم برویم، جاذبه‌ای مانند موزه اورسی. همچنین هنگام غروب می‌توانیم در یکی از کافه‌های معروف پاریس، خودمان را به صرف یک فنجان قهوه دعوت کنیم.

روز هفتم

به پایان تور نزدیک می‌شویم! امروز نیز زمان آزاد داریم تا از آخرین روز اقامت خود در پاریس نهایت بهره را ببریم؛ چرا که بی‌شک جاذبه‌های فراوانی در این شهر هستند که هنوز موفق به دیدار از آنها نشده‌ایم؛ مانند خانه ویکتور هوگو، باغ های تویلری و پانتئون. می‌توانید برای کامل‌تر شدن تجربه اقامت یک هفته‌ای خود در شهر نور و هنر، امشب خود را به یک وعده غذای فرانسوی مهمان کنید و یا سری به مراکز خرید پاریس بزنید.

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.