تور قشم از شیراز (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 810000 تومان
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-07-22

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل ژئو پارک قشم | Gheshm Zheo Park Hotel
بلیت رفت و برگشت هوایی . صبحانه. اینترنت . پارکینگ 810000 تومان 1070000 تومان 810000 تومان 560000 تومان ---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت هوایی . صبحانه. اینترنت . پارکینگ

تور قشم از شیراز

جزیره قشم یکی از جزایر استان هرمزگان در کشور عزیزمان ایران است و بزرگترین جزیره خلیج‌فارس در تنگه هرمز محسوب می‌شود. این جزیره زیبا یکی از مهم‌ترین مناطق توریستی و گردشگری کشور ایران است. با ایلیا گشت همراه شوید.

معرفی جزیره قشم

جزیره قشم به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع، بیشترین سواحل و کرانه‌ها را در بین جزایر خلیج‌فارس دارد. تنوع سواحل صخره‌ای، ماسه‌ای و گلی از ویژگی‌های این جزیره است که چنین خصوصیتی در کمتر جزیره‌ای یافت می‌شود.
شهر قشم در شرقی‌ترین نقطه جزیره واقع شده‌است و  از گذشته تا کنون اهمیّت فراوانی داشته و عمده‌ترین سکونتگاه جزیره محسوب می‌شود. انتخاب این شهر به عنوان مرکز اصلی توسعه منطقه آزاد تجاری-صنعتی قشم بر اهمیت آن افزوده‌است.

آب و هوا

قشم آب و هوایی گرم و مرطوب دارد و رطوبت نسبی هوا بالاست. دمای متوسط سالیانه حدود ۲۶ درجه سانتی‌گراد است. گرم‌ترین ماه‌ها تیر تا شهریور و سردترین آن دی و بهمن است.

پوشش گیاهی

مهم‌ترین پوشش گیاهی جزیره در جنگل‌های حرا مشاهده می‌شود که گونه‌ای از مانگروها است و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر مربع از مساحت جزیره را به خود اختصاص داده‌است.

موقعیت جغرافیایی

این جزیره از شمال به شهر بندرعباس و مرکز بخش خمیر، از شرق به جزیره لارک، از جنوب به جزیره هنگام و از جنوب‌غربی به جزایر تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی محدود می‌گردد.
بندرعباس نزدیک‌ترین بندر در ساحل اصلی کشور به جزیره قشم است که فاصله آن تا محل سربندر قشم ۲۰ کیلومتر می‌باشد. محل احداث پل خلیج‌فارسکه قرار است این جزیره را به ساحل اصلی کشور متصل کند، در دماغهٔ شمالی جزیره، در محل بندر لافت تا بندر پل، در شهرستان خمیر است که فاصله آن در حدود ۱۸۰۰ متر بوده و نزدیک‌ترین فاصله این جزیره از ساحل اصلی به شمار می‌رود.

 

زبان و گویش

زبان اصلی مردم این جزیره، فارسی است ولی با گویش بندری صحبت می‌کنند که برای همه مردم و مسافران این جزیره قابل درک و فهم است. زبان محلی قشمی، ترکیبی از زبان‌های عربی، فارسی، بندری، هندی و انگلیسی است.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.