تور قشم ویژه تابستان 98 (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 945000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-04-21

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل ژئو پارک قشم | Gheshm Zheo Park Hotel
صبحانه
ترانسفر استقبال از فرودگاه
گشت جنوبي:دره ستاره ها،جزاير ناز،غار خوربس 
945000 تومان 1040000 تومان 945000 تومان 860000 تومان ---
هتل خلیج فارس قشم | Khalije Fars Hotel
صبحانه
ترانسفر استقبال از فرودگاه
گشت جنوبي:دره ستاره ها،جزاير ناز،غار خوربس 
945000 تومان 1040000 تومان 945000 تومان 860000 تومان ---

تور قشم ویژه تابستان 98

معرفی جزیره قشم

تور قشم ویژه تابستان 98 |  جزیره قشم به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع، بیشترین سواحل و کرانه‌ها را در بین جزایر خلیج‌فارس دارد.

 تنوع سواحل صخره‌ای، ماسه‌ای و گلی از ویژگی‌های این جزیره است که چنین خصوصیتی در کمتر جزیره‌ای یافت می‌شود.
شهر قشم در شرقی‌ترین نقطه جزیره واقع شده‌است و  از گذشته تا کنون اهمیّت فراوانی داشته و عمده‌ترین سکونتگاه جزیره محسوب می‌شود.

انتخاب این شهر به عنوان مرکز اصلی توسعه منطقه آزاد تجاری-صنعتی قشم بر اهمیت آن افزوده‌است.

قشم آب و هوایی گرم و مرطوب دارد و رطوبت نسبی هوا بالاست. دمای متوسط سالیانه حدود ۲۶ درجه سانتی‌گراد است. گرم‌ترین ماه‌ها تیر تا شهریور و سردترین آن دی و بهمن است.

مهم‌ترین پوشش گیاهی جزیره در جنگل‌های حرا مشاهده می‌شود که گونه‌ای از مانگروها است و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر مربع از مساحت جزیره را به خود اختصاص داده‌است.

این جزیره از شمال به شهر بندرعباس و مرکز بخش خمیر، از شرق به جزیره لارک، از جنوب به جزیره هنگام و از جنوب‌غربی به جزایر تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی محدود می‌گردد.

 خدمات تور قشم ویژه تابستان 98

  • صبحانه
  • ترانسفر استقبال از فرودگاه
  • گشت جنوبي : دره ستاره ها، جزاير ناز، غار خوربس 

هتل ژئو پارک قشم | Gheshm Zheo Park Hotel

هتل ژئو پارک یکی از هتل‌های بسیار تمیز جزیره قشم است که به تازگی بازسازی شده است.

هتل خلیج فارس قشم | Khalije Fars Hotel

هتل خلیج فارس قشم هتلی ساحلی در سال 1383 به افتتاح گردید. این هتل از یک ساختمان اصلی و 4 بلوک تشکیل شده است.در ساختمان، رستوران و بخش اداری و در بلوک ها 123 اتاق و سوئیت واقع شده اند.

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.