تور لاکچری تایلند | بانکوک پاتایا پوکت (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 88886
  • قیمت: 4/860/000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-03

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
H-Residence
sathorn
3*
اقامت با صبحانه 4/860/000 تومان - - - بانکوک
Bangkok Center
4*
اقامت با صبحانه 5/400/000
تومان
- - - بانکوک
Le D'Tel
5*
اقامت با صبحانه 6/320/000 تومان - - - بانکوک
Sawassdee Sunshine
3*
اقامت با صبحانه 4/891/000 تومان - - - پاتایا
Red Planet Pattaya
4*
اقامت با صبحانه 5/200/000 تومان - - - پاتایا
T Pattaya
5*
اقامت با صبحانه 6/046/000 تومان - - - پاتایا
Red Planet Patong
Phuket
3*
اقامت با صبحانه 6/387/000 تومان - - - پوکت
The Crib
4*
اقامت با صبحانه 6/620/000 تومان - - - پوکت
Fisherman Harbour
5*
اقامت با صبحانه 7/930/000 تومان - - - پوکت

خدمات تور:

تور 7 شب و 8 روزه
بلیط رفت و برگشت
اقامت با صبحانه
ویزا
ترنسفر رفت و برگشت
بیمه مسافرتی
لیدر فارسی زبان
گشت شهری

تور لاکچری تایلند

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌ جزیره هند و چین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌ است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پر جمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بودایی است. واژه «تای» در زبان تایلندی علاوه بر نام قوم تای، که اکثریت مردم کشور را تشکیل می‌دهند، به معنی «لبخند» نیز هست. این کشور با مساحت حدود ۵۱۳ هزار کیلومتر حدود ۶۴ میلیون نفر را در خود جای داده‌است.

آب و هوای تایلند

آب و هوای گرمسیری با سه فصل متمایز گرم و خشک، بارانی و خنک فصل گرم و خشک از ماه مارس تا ماه مه ادامه دارد در این فصل متوسط درجه حرارت ۳۴ درجه سلسیوس است و رطوبت هوا ۷۵٪ ست. فصل بارانی از ماه ژوئن تا ماه اکتبر ادامه دارد و متوسط درجه حرارت به ۲۹ درجه سلسیوس و میزان رطوبت به ۸۷٪ افزایش می‌یابد. فصل خنک از ماه نوامبر تا فوریه‌ است. در این فصل درجه حرارت بین ۲۰ تا ۳۲ درجه سلسیوس در نوسان است. کائوچو، قلع، تنگستن، الوار چوبی، سرب، سنگ گچ، ذغال سنگ، فلوراید، زمین های کشاورزی جز منابع طبیعی است که در تایلند وجود دارد.

جاذبه های گردشگری تایلند

جزیره مرجانی پای، آکواریوم و دنیای زیر آب، کوه بودا، باغ وحش ببرها، باغ استوایی، موزه ریپلی، مینی سیام از جمله جاهای دیدنی تایلند بشمار می روند.

راهنمای سفر بانکوک | Bangkok

هزینه حمل و نقل عمومی

  • تاکسی از فرودگاه تا مرکز شهر ۲۵۰ تا ۴۰۰ بات
  • قطار فرودگاه تا مرکز شهر ۴۵ تا ۹۰ بات
  • ۳ کیلومتر توک توک (نوعی موتور) در شهر ۵۰ تا ۱۰۰ بات
  • ترن هوایی در شهر ۱۵ تا ۵۲ بات
  • ۳ کیلومتر تاکسی در شهر ۶۰ تا ۱۰۰  بات

توصیه‌هایی برای صرفه جویی در هزینه‌ها

  • در غرفه‌های غذافروشی خیابانی غذا میل کنید.
  • مطمئن شوید هنگام سوار شدن در تاکسی تاکسی‌متر روشن باشد.
  • از سیستم حمل و نقل عمومی استفاده کنید.
  • برای جابه‌جایی به جای تاکسی از قایق و کانال‌های آب این شهر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای تایلند | Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: یک قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد 3*4 جدید که با عکس پاسپورت یکی نباشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در یک ماه اخیر و مانده حساب حداقل 3 میلیون تومان.
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی سه روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.