تور لحظه آخری کیش (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 740000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-09-09
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-09-10

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل کوروش کیش | kish kourosh Hotel
صبحانه بوفه - استقبال فرودگاهي - CIP ورودي کيش(ترانسفر از پاي پلکان هواپيما-پذيرايي در سالن تشريفات اختصاصي-تحويل بار مسافر ) - شارژ چاي و قهوه در اتاق - 50 درصد تخفيف پارک دلفين - يک قطعه عکس 15*10 رايگان با مراجعه به غرفه عکاسي هتل - اينترنت - شارژ يک وعده آبمعدني در بدو ورود - استخر،سونا،جکوزي 940000 تومان 1240000 تومان 940000 تومان 490000 تومان ---
هتل سارا کیش | Sara Hotel
صبحانه
استقبال
795000 تومان 1130000 تومان 795000 تومان 490000 تومان ---
هتل هلیا کیش | Helia Hotel
صبحانه
استقبال
740000 تومان 950000 تومان 740000 تومان 490000 تومان ---

تور لحظه آخری کیش

کیش یکی از جزیره‌های خلیج فارس و از توابع بخش کیش، شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان می باشد. جزیره کیش از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است. در گذشته، این جزیره را به نام «قیس» می‌خواندند. شکل این جزیره بیضی‌مانند است و در 12 کیلومتری کرانهٔ شیبکوه جای گرفته‌است. این جزیره سالانه یک میلیون نفر گردشگر را به خود جذب میکند. 
آب جزیره بسیار زلال و شفاف است و دلیل ان مرجان‌های این جزیره است.

هتل سارا کیش 

هتل سارا کیش از بهترین هتل‌های چهار ستاره جزیره زیبای کیش می باشد که این هتل در سال 1388 با چهار طبقه و 72 عدد اتاق افتتاح گردیده است.این هتل در مرکز جزیره کیش قرار گرفته است و دسترسی آسان و نزدیکی به مراکز خرید و تجاری دارد و حتی با کمی پیاده روی به مراکز خرید پردیس 1 و 2، پانیذ، مرکز تجاری پاندا، زیتون و می‌رسید. 

امکانات هتل

از امکانات رفاهی این هتل که در اختیار مهمانان خود قرار داده است : رستوران، لابی، آسانسور، سالن کنفرانس،

اعلام حریق ، تاکسی سرویس را شامل می شود.

برای رزرو هتل سارا کیش همراه با تخفیفات گردشگری از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

هتل هلیا کیش

هتل هلیا در نوار سیاحتی جزیره ی کیش بین میدان امیرکبیر و ساحل، با فاصله ای کم نسبت به دریا، مراکز خرید و بازار ساخته شده است.

این هتل اتاق های مختلفی را داراست : دو تخته، سه، چهار و پنج تخته می باشد. تمامی اتاقها دارای تلویزیون LCD، صندوق امانت شخصی و یخچال با مینی بار شارژ شده می باشند. همچنین سرویسهای حمام داخل اتاقها با کابین دوشهای زیبای کاملا بهداشتی با تجهیزات کامل می باشد.

خدمات :

  • اقامت در هتل های کوروش . سارا . هلیا
  • صبحانه
  • استقبال

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.