تور مجارستان اتریش چک آلمان نوروز 98

جزئیات تور

  • کد تور: 139814
  • قیمت: 2990 یورو + 3/990/000 تومان
  • مدت: 12 شب و 13 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-12-28

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
بوداپست | Budapest: هتل اینترکنتیننتال بوداپست | Hotel InterContinental
وین | Vienna: هتل پالاس هانسن کمپینسکی وین | Palais Hansen Kempinski
پراگ | Prague: هتل کورینتیا پراگ | Corinthia Hotel Prague
برلین | Berlin: هتل پالاس برلین | Hotel Palace Berlin
صبحانه 2990 یورو + 3/990/000 4290 یورو + 3/990/000 2290 یورو + 3/590/000 1490 یورو + 3/590/000 ---

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمای مدرن ترکیش
ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی
اقامت در هتل ۵ ستاره با صبحانه
ویزای شنگن توریستی مجارستان
بیمه مسافرتی
گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان
راهنمای محلی طبق برنامه تور

تور مجارستان اتریش چک آلمان نوروز 98

تور مجارستان اتریش چک آلمان نوروز 98 | تور اروپا بوداپست وین پراگ برلین نوروز 98 | پیش فروش تورهای اروپای نوروزایلیاگشت برگزارکننده مستقیم تورهای اروپا .

ایلیاگشت با سابقه طولانی در برگزاری تور های متنوع اروپای  امسال نیز برای نوروز 98 برای مسافران خود برنامه ویژه ی دارد و خدمات متنوع و خاطره انگیزی را ارائه مینماید.

مسافرانی که قبلا با ایلیاگشت به اروپا سفر کرده اند برای نوروز 98 از تخفیفات ریالی و ارزی برخوردار خواهند بود و مسافرانی که برای اولین با ایلیا به اروپا سفر میکنند از تخفیف ثبت نام زود هنگام ما استفاده میکنند . 

برای اطلاع از قیمت های تور ها و ظرفیت ها و تاریخ های برگزاری با کارشناسان ما تماس بگیرید . 

سفرهای نوروزی خود را با شرکت مسافرتی ایلیا گشت پارس به یاد ماندنی کنید . 

در صورت ثبت نام زود هنگام، تخفیف تا 5%  

تخفیف ویژه مخصوص مسافرین قبلی ایلیاگشت تا 4% 

خدمات و گشت های متنوع شهری 

صدور دعتونامه ی توریستی معتبر به نام مسافر 

تور لیدر مجرب از ایران ( همراهی تور لیدر های متخصص از تهران تا پایان سفر )

بهترین خدمات تور اروپای ویژه نوروز 98 را از ما بخواهید .

شرایط دریافت ویزای مجارستان | Hungary

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ( اصل و ترجمه شناسنامه سرپرست خانواده برای تمامی افراد الزامی می‌باشد.)

* شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) کپی کارت ملی (پشت و رو)

6) اصل و ترجمه سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.