تور مجارستان (بوداپست ) پاییز 97 (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 181397
  • قیمت: 690 یورو + نرخ پرواز
  • مدت: 5 شب و 6 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-08-20

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز مدرن ترکیش
اقامت در هتل های 4 ستاره
ویزای شنگن مجارستان
گشت های متنوع شهری
ترانسفر های فرودگاهی
بیمه بین المللی

تور مجارستان پاییز 97

تور مجارستان پاییز 97 | بدون شک شهر بوداپست یکی از زیباترین شهرهای قاره زیبای اروپا است.

کشور مجارستان در اروپای مرکزی واقع شده است. پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر آن بوداپست است. جمعیت این کشور در حدود ده میلیون نفر، زبان رسمی آن مجاری و واحد پول آن فورینت است. با ایلیا گشت همراه شوید تا این کشور اروپایی زیبا را بیشتر بشناسیم.
این شهر در دو طرف رود دانوب قرار گرفته است از دو بخش بودا و پست تشکیل شده که اولی در کرانهٔ غربی و دومی در سمت شرقی این رود واقع شده‌اند.
این شهر پیشینه‌ای خوب ،فرهنگی زنده ، معماری‌های زیبا و غذاهایی دلچسب و ارزان دارد.

اگر قصد سفری نسبتا ارزان به اروپا داشته باشید این شهر می‌تواند یکی از انتخاب های شما باشد.

این شهر با نام «پاریس شرق» شناخته می‌شود و از مهم‌ترین کلان‌شهرهای فرهنگی اروپای شرقی است .
این شهر زیبا جاذبه‌های گردشگری مهمی دارد. که در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌اند .

ایلیاگشت برگزار کننده ی مستقیم تورهای مجارستان (بوداپست

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای مجارستان | Hungary

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ( اصل و ترجمه شناسنامه سرپرست خانواده برای تمامی افراد الزامی می‌باشد.)

* شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) کپی کارت ملی (پشت و رو)

6) اصل و ترجمه سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.