تور مشهد زمینی هتل کارن (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 1374
  • قیمت: 370000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-07-20
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-07-23

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل کارن مشهد | Mashhad Karen Hotel
صبحانه ناهار شام و استقابل و بدرقه 370000 تومان 500000 تومان 290000 تومان - -

تور مشهد زمینی هتل کارن

هتل کارن مشهد با ارائه خدمات در حد هتل سه ستاره با نهایت 01دقیقه پیاده روی تا حرم مطهر با گنجایش 71 تخت در 8 طبقه بنا شده است و برای پذیرایی از مهمانان خود دارای 56باب اتاق با امکانات کامل لابی شیک و مجلل ( 2عدد)، رستوران (با ظرفیت 011نفر)، کافی شاپ، آسانسور ( 3عدد)، سیستم تهویه مطبوع در اتاق ها، لاندری، سرویس بهداشتی فرنگی بصورت مجزا در اتاق ها و سرویس ایرانی در هر راهرو، اینترنت در لابی و اتاق ها ،صندوق امانات در اتاق ها ، اتاق چمدان ، دستگاه واکس کفش ، روم سرویس و پذیرش 22ساعته ،میز و صندلی در اتاق ها و… با پرسنلی مجرب و کار آزموده آماده پذیرایی از شما عزیزان در شهر مقدس مشهد می باشد. این هتل در1335 سال فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات مناسب به زائران حرم مطهر امام رضا (ع) آغاز کرد. لازم به ذکر است هتل کارن مشهد با اتاق های تمیز و شیک 25 اتاق دبل و 2  اتاق تویین و 3 اتاق سه تخت و 8 اتاق چهار تخت با کف موکت شده و استفاده از تشک های طبی و سیستم سرمایشی و گرمایشی چیلر در تمامی ایام سال آماده است تا از زائرین و مسافرین گرامی به بهترین شکل ممکن پذیرایی نماید تا خاطره ای فراموش نشدنی را برای شما رقم بزند.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.