تور مشهد زمینی با قطار پردیس تندرو هتل 3 ستاره کوثر (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 7990
  • قیمت: 450000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-02

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل کوثر مشهد | Mashhad Kosar Hotel
صبحانه ناهار شام
منوی بوفه
450000 تومان 640000 تومان 370000 تومان 138000 تومان -

خدمات تور:

تور مشهد با قطار
صبحانه ناهار شام
هتل 3 ستاره کوثر
نزدیک به حرم

تور مشهد زمینی

هتل کوثر از نزدیک ترین هتل ها به حرم امام رضا است. ساختمانی 20 ساله که در فلکه آب شهر قرار گرفته و فاصله ای 5 دقیقه ای تا حرم امام رضا دارد. این هتل دارای فضایی صمیمی و امکانات مطلوبی است. از ویژگی های این هتل رستورانی با انواع غذاهای با کیفیت فرنگی و ایرانی است. هتل کوثر دارای موقعیت مکانی خوبی است به گونه ای که علاوه بر نزدیکی به حرم به بازار، فرودگاه ، ترمینال و راه آهن نزدیک بوده و دسترسی مناسبی به جاذبه های آرامگاه نادر شاه، باغ ملی و موزه مردم شناسی دارد. از اینجا می توانید به آسانی به حرم برسید به بازار بروید و از جاذبه های دیگر دیدن کنید.

هتل کوثر واقع در شهر مقدس مشهد با فاصله کمتر از 100 متر تا بارگاه ملکوتی امام رضا (ع ) با فضایی کاملاً آرام، دلپذیرو امکانات رفاهی کامل افتخار این را دارد تا صمیمانه پذیرای مهمانان عزیز باشد

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.