تور مشهد قطار فدک هتل الماس (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 9797
  • قیمت: 630000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-07-14
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-07-17

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل الماس 2 مشهد | Almas 2 Hotel
اقامت صبحانه
استقبال به حرم سونا رایگان
630000 تومان 830000 تومان 570000 تومان - -

خدمات تور:

قطار 5 ستاره فدک هتل الماس 2
اقامت صبحانه
استقبال رفت
سونا جگوزی رایگان

تور مشهد قطار فدک هتل الماس

تور مشهد قطار فدک هتل الماس \ اتاق های هتل الماس 2 مشهد با طراحی منحصربفرد و خاص شامل: اتاق های یک تخت و دوتخت الماس، سوئیت برلیان، سوئیت هانی مون، سویت های یک خواب، سوئیت آگرا، سوئیت دی یونگ، سوئیت جوبیلی، سوئیت گروسولار، سوئیت آیدل آی جونیور، سوئیت فلورنتاین، سوئیت ناساک، سوئیت آیدل آی پرزیدنت، سوئیت پرزیدنت صفویه، سوئیت پرزیدنت پاسارگاد می باشد که با این توجه تنوع بسیار زیادی در اتاق ها دارد به همین دلیل باعث شده تا در این مدت کوتاه از افتتاح این مجموعه مسافران و زائرین زیادی را بخود جذب نماید. ساختمان این هتل بسیار لوکس است به گونه ای که چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند. معماری ساختمان هتل، مدرن و خاص می باشد.برخلاف آن این هتل 5 ستاره است و از به روز ترین و مدرن ترین استانداردهای صنعت هتلداری تبعیت می‌کند. این هتل دارای 26 طبقه یکی از بلندترین ساختمان‌های مشهد را داراست و جدا از شیک و لوکس بودن که باعث جذب هر مسافر و توریست و زائری می‌شود یکی از نزدیک‌ترین هتل‌ها به بارگاه امام رضا (ع) است. به طوری که 5 دقیقه بیشتر با حرم مطهر فاصله ندارد.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.