تور 3.5 روزه نئور به سوباتان زمینی (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت با تخفیف: 670000 تومان 640000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-03-13

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
روز اول

حرکت شبانه به سمت دریاچه نئور

روز دوم تالش | Talesh دریاچه نئور اردبیل

صرف صبحانه کنار دریاچه نئور،شروع پیاده روی بمدت 3 ساعت و پیمایش اختیاری ادامه مسیر بصورت پیاده بمدت 5 ساعت تا سوباتان صرف ناهار ،استراحت در خانه محلی

روز سوم تالش | Talesh

صرف صبحانه ، بازدید از آبشار ورازان ، پیاده روی در ییلاقات منطقه سوباتان و صرف نهار،پیاده روی و وانت سواری تا دره ساری داش، بازدید از غار گنج خانه، وقت آزاد برای عکاسی در بام سوباتان صرف شام و اقامت در خانه محلی

روز چهارم تالش | Talesh

صرف صبحانه ، وانت سواری تا هشتپر، استفاده از مجموعه سورتمه ریلی تالش ،حرکت به سمت ساحل دریای خزر، صرف ناهار ، حرکت به سمت تهران 

خدمات تور:

8 وعده غذا شامل: 3 وعده صبحانه، 3 وعده ناهار، 2 وعده شام
3 بار میان‌وعده

تور 3.5 روزه نئور به سوباتان

در تور سوباتان بازدید از دریاچه نئور، پیاده روی و وانت سواری در تور سوباتان از دریاچه نئور تا ییلاق سوباتان، گذر از منطقه باغ دا گل و دیدن چادر عشایر شاهسون و تالش در برنامه می باشد. همچنین بازدید از غار گنج خانه، دره زیبای ساری داش (دره عقاب ها)، عبور از میان شقایق ها برای دیدن آبشار ورزان، وقت آزاد برای عکاسی در دشت شقایق و بام سوباتان، پیاده روی اختیاری تا جنگل آلچالیق، بازار سوباتان و کبابی هایش (شکمگردی)، شب نشینی دور آتش، سورتمه ریلی تالش، ساحل دریای خزر …. در برنامه تور می باشد.

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.