تور بازدید از نمایشگاه صنایع غذایی (فرانسه - پاریس ) (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 111217
  • قیمت: 1990 یورو + 3/990/000 تومان
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-07-29
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-07-29

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت هواپیمای ایران ایر
اخذ ویزای شنگن از کشور فرانسه
صدور بیمه مسافرتی
اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه
بلیط ورودی نمایشگاه
همراهی لیدر از تهران
کلیه ترانسفر های فرودگاهی و بین شهری
3 گشت شهری با نهار
تور لیدر محلی

تور بازدید از بزرگترین نمایشگاه صنایع غذایی فرانسه – پاریس
تور نمایشگاه صنایع غذایی پاریس

تاریخ نمایشگاه : 29 مهر الی 3 آبان 1397 

تاریخ سفر : 27 الی 1 آبان 

مدت تور : 5 شب 

پرواز : ایران ایر 

( با امکان حضور اعضای خانواده ) 

پایتخت کشور فرانسه، شهر پاریس است که یکی از شهرهای پیشرفته جهان در زمینه‌ اقتصاد، فرهنگ، هنر، سیاست، مد و علم است.
رودخانه سن این شهر را به دو نیم تقسیم کرده است. ایلیا گشت همراه شماست تا این شهر زیبا را بهتر به شما بشناساند.

معرفی پاریس 

اقتصاد

پاریس بزرگ‌ترین شهر اقتصادی اروپا و پنجمین شهر اقتصادی جهان از نظر سطح تولید ناخالص داخلی است. مهمترین مرکز اقتصادی اروپا منطقه «لا دفانس» در شهر پاریس است. سازمان‌های بین‌المللی مهمی هم‌چون یونسکو، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و اتاق بازرگانی بین‌المللی در این شهر قرار دارند.

گردشگری

این شهر یکی از مهم ترین مقاصد گردشگران جهان است. حدود ۴۵ میلیون نفر توریست سالانه  از این شهر دیدنی بازدید می‌کنند. در این شهر بسیاری از آثار دیدنی، موسسات و پارک‌های مشهور دنیا قرار گرفته اند. پاریس سرسبزترین پایتخت اروپا است.
به این شهر، «شهر نور» نیز گفته می‌شود زیرا  این شهر در زمینه علم و تحصیلات در دنیا مرکزیت دارد و همچنین در شب‌ها  بسیار پر نور است.

جغرافیا

این شهر در زمینی بسیار هموار و صاف قرار گرفته‌است. پست‌ترین نقطه از سطح دریا در حدود ۲۴ متر و بلندترین نقطه آن  دارای ۱۳۰ متر ارتفاع از سطح دریاست.

آب و هوا

پاریس تحت تأثیر جبهه‌های هوای اقیانوس اطلس شمالی قرار دارد از این رو دارای آب و هوایی اقیانوسی است.
متوسط دمای سالیانه ۱۵ درجه سانتیگراد است. بالاترین دمای ثبت شده برابر ۴۰٫۴ درجه و پایین‌ترین آن در این شهر برابر ۲۳٫۹- درجه سانتیگراد است.
بارندگی جزء جدایی ناپذیر پاریس در تمام طول سال است. این شهر به باران‌های ناگهانی‌اش معروف است. برف در این شهر به ندرت می بارد و معمولا بیش از ۲۴ ساعت بر روی زمین دوام نمی‌آورد.

نقشه راه

شرایط دریافت ویزای فرانسه | France

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می‌­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.