تور هندوستان (دهلی + آگرا + جیپور)

جزئیات تور

  • کد تور: 006
  • قیمت: 6/790/000 تومان
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1398-08-26
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1398-10-30

تور هندوستان (دهلی + آگرا + جیپور) 

تور هندوستان (دهلی + آگرا + جیپور) 

تور هندوستان که نام رسمی‌اش جمهوری هندوستان است کشوری در جنوب آسیا است که پایتخت آن دهلی نو می‌باشد. این کشور از  غرب با پاکستان؛ از شمال با چین، بوتان، نپال و تبت؛ و از شرق با برمه و بنگلادش همسایه‌است. از جنوب نیز با اقیانوس هند مرز آبی دارد.

نام «هند» از زبان فارسی برگرفته شده است که به جای واژه «سیندو» (Sindhu) به‌کار می‌رفته که نام رودخانه سند بوده‌ است. همچنین واژه «هندوستان» که نام کامل این این کشور در اکثر کشورها از جمله خود آن کشور رواج دارد واژه‌ای فارسی به معنی «سرزمین هندوها» است .

جمعیت این کشور پهناور که حدود دو برابر ایران عزیزمان وسعت دارد ۱٬۱۷۷٬۹۷۲٬۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۰ میلادی برآورد شده است که نرخ رشد جمعیت در آن  ۴/۱٪ می باشد.

جفرافیای این کشور بسیار متنوع است و به طور کلی به سه بخش تقسیم می‌شود: فلات بلند هیمالیا، جلگه گنگ و شبه جزیره جنوب که مناطق مختلف کوهستانی، دره رود خانه‌ای، کویر، دشت و جنگل را در بر می‌گیرد. پائین‌ترین سطح، در اقیانوس هند، با ارتفاع صفر و بلندترین نقطه این کشور، قله کانچنجونگا، با ارتفاع ۸۵۶۸ متر در هیمالیا قرار دارد که سومین قله مرتفع جهان است.

 این کشور از شمال به رشته‌کوه‌های هیمالیا ختم می‌شود و رودخانه‌های متعددی که از این بلندی‌ها سرچشمه می‌گیرند هوایی بارانی و خاکی بارآور را به نواحی شمالی این کشور می‌بخشند. رودهای گنگ و براهماپوترا مهم‌ترین این رودخانه‌ها هستند که هر دو به خلیج بنگال سرازیر می‌شوند. هندوها همچنین رود گنگ را مقدس می‌دانند.هند ششمین کشور تولیدکنندهِ ماهی در سطح جهان و دومین تولیدکنندهِ ماهی بومی در سطح جهان است.

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای هند | India

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.