تور هوایی اصفهان (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت با تخفیف: 800000 تومان 740000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل پارسیان کوثر اصفهان | Parsian Kowsar Hotel
صبحانه-ترانسفر رفت و برگشت-گشت نیم روزی 950000 تومان 1200000 تومان 950000 تومان 300000 تومان ---
هتل پیروزی اصفهان | Piroozy Hotel
صبحانه-ترانسفر رفت و برگشت-گشت نیم روزی 800000 تومان 1150000 تومان 800000 تومان 300000 تومان ---
هتل پارسیان عالی قاپو اصفهان | Parsian Ali-Qapu Hotel
صبحانه-ترانسفر رفت و برگشت-گشت نیم روزی 835000 تومان 1180000 تومان 835000 تومان 300000 تومان ---
هتل صفوی اصفهان | Safavi Hotel
صبحانه-ترانسفر رفت و برگشت-گشت نیم روزی 740000 تومان 1100000 تومان 740000 تومان 300000 تومان ---

خدمات تور:

صبحانه-ترانسفر رفت و برگشت -گشت نیمه روزی

تور هوایی اصفهان

 تور اصفهان تابستان 97، مجموعه جهانی نقش جهان اصفهان (شیخ لطف الله، عمارت عالی قاپو، مسجد امام، بازار قیصریه)، کاخ موزه چهلستون، پل تاریخی سی و سه پل، پل خواجو، آتشگاه، منار جنبان، کلیسای وانک

هتل پارسیان کوثر اصفهان | Parsian Kowsar Hotel

هتل پارسیان کوثر اصفهان در سال 1351 با نام هتل شرایتون افتتاح گردید که دارای 130 اتاق بود و زیر مجموعه هتل های شرایتون فعالیت می کرد. در سال 1352، به هتل کوروش تغییر نام داده شد و تا پنج سال بعد به فعالیت خودش ادامه داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نام این هتل به نام هتل قدس تغییر کرد و در نهایت در سال 1358 به نام امروزی خودش، یعنی هتل کوثر تغییر یافت و  زیر مجموعه گروه هتل های پارسیان شد.

موقعیت مکانی بسیار خوب هتل از قبیل قرار گیرفتن دقیقا کنار زاینده رود، این هتل را به یکی از هتل های معروف در شهر اصفهان تبدیل کرده است که با نمایی استثنائی و چشم انداز به سی و سه پل، اقامتی رویایی را برای میهمانان خود به رقم می زند.این هتل دارای دو فاز قدیم و جدید می باشد که فاز قدیم آن، شامل ساختمان اصلی هتل با 7 طبقه و 170 واحد اقامتی با اشراف به رود زیبای زاینده رود می باشد و یک طبقه از این ساختمان مخصوص سالن تشریفات می باشد. فاز جدید این مجموعه در سال 1396 افتتاح شد که ساختمان فیروزه نام دارد و مشرف به باغ است.همچنین بازسازی دیگری در سال 1395 روی هتل انجام شده که دلیل بر تکمیل امکانات هتل از قبیل ساخت مجموعه آبی، سالن بدنسازی و پارکینگ داشته است.

برای رزرو هتل پارسیان کوثر همراه با امکانات ویژه از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

خدمات هتل

  • BB

امکانات هتل

  • اینترنت بی سیم
  • آرایشگاه مردانه
  • آسانسور
  • پارکینگ
  • تاکسی سرویس در هتل
  • حمل چمدان به اتاق و بالعکس
  • خشکشویی
  • خودپرداز
  • روم سرویس 24 ساعته
  • پذیرش 24 ساعته
  • فضای سبز
  • کافی نت
  • کرایه ماشین
  • لابی
  • خدمات لابی
  • مترجم برای مهمانان خارجی
  • نمازخانه
  • تهویه مطبوع
  • کمد دیواری همراه با جا لباسی
  • یخچال با مینی بار شارژ شده
  • سنسورهای دود یاب/ضد حریق
  • مسواک، خمیر دندان و صابون
  • استخر روباز
  • جکوزی
  • سالن بدنسازی
  • سونا
  • رستوران
  • رستوران سنتی
  • کافی شاپ
  • ماهواره
  • روزنامه

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.