تور تابستانی ویژه قشم (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 780000تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-09

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل بوتیک ایرمان قشم | Boutique Irman Qeshm Hotel
صبحانه + پارکینگ + اینترنت 930000 تومان 1150000 تومان 930000
تومان
700000
تومان
---
هتل خلیج فارس قشم | Khalije Fars Hotel
صبحانه
ترانسفر استقبال از فرودگاه قشم
گشت جنوبي(غارخربس.جزايرناز.دره ستاره ها و صنايع دستي)
780000 تومان 880000تومان 780000
تومان
700000
تومان
---
---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت هوایی + صبحانه + پارکینگ + اینترنت

تور هوایی ویژه قشم

هتل بوتیک ایرمان قشم | Boutique Irman Qeshm Hotel

یکی از نوسازترین هتل‌های جزیره قشم ، هتل بوتیک ایرمان است. هتل بوتیک ایرمان اولین بوتیک هتل جزیره عجایب هفتگانه است. بوتیک هتل به هتل‌هایی گفته می‌شود که کوچکند و تعداد اتاق‌های آنها از 100 تا کمتر است و خدماتی که به مسافران ارائه می‌شود، مخصوص همان هتل است. هتل بوتیک ایرمان هم از این نظر که در بافت سنتی شهر قرار گرفته و از معماری سنتی و مدرن بهره می‌برد به این نام معروف شده. این هتل به عنوان اولین بوتیک هتل جزیره قشم با ساختار و طراحی بسیار زیبا، تحسین برانگیز و منحصر به فرد خود به سبک سنتی، مدرن و با بهره گیری از سیستم iptv در مرکز شهر زیبای قشم بدور از هر گونه هیاهو، ازدحام شهری و با ارائه حس آرامش، سکوت وصف ناپذیر و زیبای جزیره واقع شده است. فاصله زمانی ان تا مطرحترین و بزرگترین مراکز تجاری قشم همانند سیتی سنتر یک و دو، ستاره، پردیس و فردوسی چهار دقیقه می باشد. دکوراسیون خاص که برگرفته از هنر زیبای هنرمندان زبردست و چیره دست ملی و بین المللی می باشد که در اعماق درون هر بیننده ای حس زیبای آرامش ایجاد نموده و موجب جایگزینی انرژی های از دست رفته می گردد. از امکانات شاخص هتل می توان به سیستم منحصر به فرد تلویزیون اینترنتی (IPTV)، اینترنت پر سرعت و نامحدود و روم سرویس اشاره کرد. هتل، 38 اتاق  در تیپ‌های دو تخته، سه تخته، سویئت یک خوابه دو نفره دارد که در 5 طبقه آن قرار گرفته‌اند. هر طبقه دارای طراحی مختص به خود است که تلفیق معماری و تزئینات سنتی و مدرن در آنها به چشم می‌خورد. از امکانات مدرن این هتل نیز میتوان به سیستم تلویزیون هوشمند و اینترنت رایگان اشاره کرد. از هتل بوتیک ایرمان تا دریا 10 دقیقه راه است و 4 دقیقه که بروید به سیتی سنتر یک و دو، ستاره، پردیس و فردوسی می‌رسید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.