تور هوایی مشهد از رشت (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 666
  • قیمت با تخفیف: 485000 تومان 430000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل الوند مشهد | Alvand Hotel
صبحانه-نهار-شام-پرواز رفت وبرگشت 430000 تومان 520000 تومان 430000 تومان 350000 تومان ---
هتل سهند مشهد | Sahand Hotel
صبحانه-نهار-شام-پرواز رفت وبرگشت 502000 تومان 665000 تومان 502000 تومان 350000 تومان ---
هتل کیانا | Kiana Hotel
صبحانه-نهار-شام-پرواز رفت وبرگشت 580000 تومان 820000 تومان 580000 تومان 350000 تومان ---
هتل درویشی مشهد | Darvishi Hotel
صبحانه-نهار-شام-پرواز رفت وبرگشت 777000 تومان 1215000 تومان 777000 تومان 350000 تومان ---

خدمات تور:

صحانه- نهار-شام-پرواز رفتو برگشت

تور هوایی مشهد از رشت

هتل الوند مشهد  در سال 1391 در نزدیکی حرم مطهر امام هشتم (ع) افتتاح گردید.این هتل ساختمانی ۷ طبقه و دارای ۵۵ واحد طراحی شده که شامل اتاق هایی رویال هتلی می باشد.از اصلی ترین اهداف ساخت این هتل، باید به ارائه خدمات هتلی مطابق با استاندارد های ملی برای میهمانان و زائران آن امام همام اشاره کرد.دسترسی نزدیک این هتل با حرم مطهر را  نمیتوان از قلم انداخت.

هتل سهند مشهد | Sahand Hotel

هتل سهند مشهد یکی از هتل های 3 ستاره مشهد مقدس است که سطح کیفیت بسیار بالایی نسبت به هتل های هم درجه ی مشهد دارد و با توجه به موقعیت نزدیک مکانی به حرم مطهر از گزینه های بسیار مناسب اقامتی می باشد. ساختمان این هتل در 10 طبقه و 60 واحد اقامتی با کلیه امکانات رفاهی احداث شده است.از تصاویر این هتل مشخص است که محیط هتل مدرن و تمیز است. پرسنل باتجربه رستوران هتل با انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و عربی، خدمات کاملی را فراهم آورده است که خاطره ای به یادماندنی را برای میهمانان خود رقم زند

هتل کیانا | Kiana Hotel

هتل کیانا در فاصله نزدیکی از حرم مطهر ثامن الحجج قرار دارد به طوری که می توان در 15 دقیقه این فاصله را را پیاده طی کرد. ساختمان این مجموعه تازه تاسیس می باشد. از نظر معماری از طراحی پلان هتلی و در 8 طبقه ساخته شده است، هتل کیانا مشهد دارای 100 اتاق هتلی و 5 باب آپارتمان 1 خواب و 5 باب Fista Suite می باشد.

هتل درویشی مشهد | Darvishi Hotel

هتل درویشی از معروفترین هتل های لوکس و مدرن مشهد می باشد که به دلیل معماری منحصر به فرد، بالاترین استانداردهای کیفی و نزدیکی به حرم امام رضا (ع) هرساله مسافران و میهمانان زیادی را جذب خود می کند. این هتل تنها به فاصله 1/4 کیلومتر از آن مکان مقدس واقع است به طوری که می توان این فاصله را در مدت زمان 10 دقیقه به طور پیاده طی نمود.

این هتل با 25 طبقه، مرتفع ترین مرکز اقامتی و بزرگترین هتل آتریوم کشور با سطح شیشه ای و نمای اسپایدار می باشد.هتل دارای 223 اتاق با مدل های متنوع اقامتی مانند اتاق های رویال، فصل، پنت هاوس، اتاق ملل و اتاق های VIP می باشد.

 

امکانات فراوان هتل درویشی مشهد شامل رستوران های متنوع ایرانی و فرنگی، روف گاردن با منظره ای دیدنی، بازار به سبک معماری سنتی با برندهای معتبر، فست فود و کافی شاپ، روم سرویس24 ساعته، iptv,صرافی، تاکسی سرویس،تالار پذیرایی، مجموعه آبی با ارائه خدماتی نظیر استخر، سونا، جکوزی، حمام ترکی، دوش های اختصاصی، سالن ماساژ، سالن بدنسازی، انواع خدمات اسپا در فضایی شیک و لوکس می شود.

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.