تور هوایی مشهد (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 660000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-09-04

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل نسیم مشهد | nasim hotel
صبحانه . نهار . شام 660000 تومان 760000 تومان 660000 تومان 460000 تومان ---

تور هوایی مشهد

مشهد دومین شهر پرجمعیت ایران و مرکز استان خراسان رضوی است. این شهر چهارمین پایتخت در تاریخ معاصر ایران بوده است. اکنون به دلیل وجودحرم امام رضا (ع) در آن، اولین مقصد مسافران زائر ایرانی و خاورمیانه‌ای شمرده می‌شود. جالب است بدانید که مشهد پایتخت معنوی ایران لقب گرفته است. با ایلیاگشت همراه شوید و در این مورد بیشتر بخوانید.

آب و هوای مشهد

شهر مشهد دارای آب و هوای متغیر، اما معتدل و متمایل به سرد و خشک است. تابستان‌ها گرم و خشک و زمستان‌ها سرد و مرطوب است. بیشینه‌ی درجه حرارت در تابستان‌ها ۴۳ درجه بالای صفر و کمینه‌ی آن در زمستان‌ها ۲۳ درجه زیر صفر است.

هتل نسیم مشهد 

هتل نسیم مشهد هتلی سه ستاره است که در نزدیکی حرم مطهر حضرت رضا واقع شده است. این هتل که امکانات خوب و قابل قبولی ارائه میدهد دارای پرسنلی آموزش دیده است که اقامتی همراه با آرامش را به زائرین هدیه میدهد. قرار گرفتن هتل در خیابان امام رضا سبب شده رفت و آمد به حرم بسیار به سهولت انجام شود. بازار رضا در فاصله کمی از هتل قرار دارد.اتاقها دارای امکانات تلویزیون و یخچال هستند و اینترنت در هتل در دسترس است. سونا برای افزایش آرامش مهمانان تدارک دیده شده و همچنین امکان استفاده از خشکشویی نیز فراهم است.

خدمات :

بلیت رفت و برگشت هوایی

صبحانه

نهار

شام

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.