تور وان زمینی با قطار (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 7080
  • قیمت: 1325000 تومان
  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1398-04-24
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1398-04-27

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل گرند وان اقامت صبحانه 1325000 تومان - 1150000 تومان - ---

تور وان زمینی با قطار

تور وان زمینی با قطار| هتل گرند وان هتلی ۴ ستاره در مرکز شهر وان قرار گرفته است .
هتل گرند دارای یک رستوران سیاه سفید و بار قرار دارد این هتل ۴۵۰  متر از موزه ون ، ۸۵۰ متر از ون تئاتر
امور خارجه و ۴٫۲ کیلومتر از ایستگاه اتوبوس وان فاصله دارد . از امکانات این هتل می توان
به وای فای رایگان و یک میز ۲۴ ساعته , اتاق تهویه مطبوع, مینی بار, تلوزیون صفحه تخت, حمام خصوصی … رستوران هتل گرند دارای یک منو از نوشیدنی ها و نوشابه ها در دسترس دارد و همچنین دارای یکی سالن برای اجرای جلسات برای سازمان ها می باشد گراند هتل وان دارای اتاق و سوئیت می باشد.
اتاق های گراند هتل وان دارای تجهیزات بسیاری از جمله تلویزیون ال سی دی ۱۰۶ اینچی
( با کانال های ماهواره ای ) ، تهویه مطبوع ، مینی بار ، ماشین ساچکوروتما ، تلفن ،
خدمات ۲۴ ساعته ، حمام و توالت بزرگ با کف پوش سرامیک و اینترنت بی سیم 

برای مسافرت به وان از تهران میبایست از شهرهای قزوین، زنجان ، تبریز عبور کرده و سپس با توجه به انتخاب یکی از ‏سه مرز خروجی زمینی بازرگان ، رازی ، سرو میبایست به سمت شهرهای ماکو ، خوی ، ارومیه ادامه مسیر بدهیم . ‏فاصله شهر ارومیه تا وان حدود ۲۹۰ کیلومتر و ۴ ساعت می باشد.‏ راه دیگر مسافرت به شهر وان ترکیه استفاده از قطار تهران – وان می باشد که هر هفته یک بار بین این دو شهر رفت و آمد ‏می کند.
قطار از طریق مرز رازی-کاپیکوی وارد ترکیه می شود. مسافرت با قطار علیرغم امکان استراحت در طول راه، ‏به علت معطلی های زیاد در مرز به علت بازرسی های متعدد توسط گمرک ترکیه، وقت گیر تر از مسافرت جاده ای است ‏ولی در طول مسیر، به علت عبور قطار از مسیر های کوهپایه ای شما شاهد مناظر طبیعی بدیعی از
دیدنی های ترکیه ‏خواهید بود ولی چون معمولا قطار حوالی ظهر به ایستگاه قطار وان وارد می شود،
شما عملاً یک روز از مسافرتتان را از ‏دست می دهید

 

مطالب بیشتر

شرایط دریافت ویزای ترکیه | Turkey

چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان / شرایط اخذ ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت
در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه
برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

اقامت کاری در کشور ترکیه
کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.