تور کیش از مبداء رشت (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 1460000 تومان
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-07-03

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل لیلیوم کیش | Hotel Lilium Kish
صبحانه
استقبال
خدمات گردشگری
1630000 تومان 1970000 تومان 1630000 تومان 1290000 تومان ---
هتل تعطیلات کیش | Kish Tatilat Hotel
صبحانه
استقبال
خدمات گردشگری
1460000 تومان 1620000 تومان 1460000 تومان 1290000 تومان ---

تور کیش از مبداء رشت

جزیره کیش | تور کیش از مبداء رشت

کیش یکی از جزیره‌های خلیج فارس و از توابع بخش کیش، شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان می باشد.

جزیره کیش از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است. در گذشته، این جزیره را به نام «قیس» می‌خواندند. شکل این جزیره بیضی‌مانند است و در ۱۲کیلومتری کرانهٔ شیبکوه جای گرفته‌است.

این جزیره سالانه یک میلیون نفر گردشگر را به خود جذب می‌کند.
آب جزیره بسیار زلال و شفاف است و دلیل ان مرجان‌های این جزیره است.

تور کیش اقامت در لیلیوم

هتل لیلیوم کیش هتلی 4 ستاره و تازه تاسیس می‌باشد که در بهمن ماه سال 1397 به بهره‌برداری رسید. هتل لیلیوم کیش دارای 8 طبقه و 154 واحد است که واحدهای اقامتی در طبقات اول تا ششم پراکنده شده اند. این هتل از نظر موقعیتی در بلوار رودکی واقع می‌باشد و میهمانان گرامی با طی کردن مسافت حداکثر 1.5 کیلومتر، می‌توانند به مرکز تجاری کیش، بازار پردیس 2 و رویامال دسترسی پیدا کنند. این هتل 4 ستاره با ارائه خدمات مناسب آماده پذیرایی از گردشگران می باشد.

هتل بین المللی لیلیوم کیش با همت والای مرحوم حاج صمد سقزچی با معماری و طراحی کلاسیک

و منحصر بفرد خود، سعی در ارائه خدمات مدرن هتلداری کرده‌است که در قلب جزیره زیبای کیش ساخته شده است.

هتل تعطیلات کیش 

هتل سه ستاره تعطیلات کیش  درسال 1378 در زمینی به مساحت 3.788 متر مربع  واقع در میدان سیری با محیطی آرام و خانوادگی و دسترسی آسان به مراکز خرید وتفریحی ،با دارا بودن 70 واحد شامل آپارتمان و سوئیت های کانکت ورویال با ظرفیت 225 تخت پذیرای مهمانان عزیز می باشد.

هتل تعطیلات در یکی از بهترین نقا ط کیش واقع شده و دسترسی پیاده حدودا 5 الی 10 دقیقه ای تا ساحل و بازار بزرگ پردیس2 موقعیت این هتل را در جایگاه ویژه ای قرار داده است. 

نزدیکی آن به ساحل، پارک مرجان و چندین پارک و بازار دیگر کیش از نقاط قوت این هتل میباشد.

 

خدمات تور کیش از مبداء رشت :

  • صبحانه
  • استقبال
  • خدمات گردشگری

مطالب بیشتر

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.