تور کیش از مشهد (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 630000 تومان
  • مدت: 2 شب
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-03-03
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-03-11

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل سورینت مریم | Sorinet Maryam Hotel
صبحانه / استقبال / تخفیفات گردشگری 630000 - - - -
هتل سورینت صدف | Sorinet Sadaf Hotel
صبحانه / استقبال / تخفیفات گردشگری 835000 - - - -

خدمات تور:

تور مشهد به کیش
خدمات : بلیت رفت و برگشت / صبحانه / استقبال / تخفیفات گردشگری

تور کیش از مشهد ( هتل های سورینت مریم و صدف )

هتل سورینت مریم | Sorinet Maryam Hotel

هتل مریم با سبک معماری اروپایی باروک در ۴ طبقه طراحی و اجرا گردیده است. نزدیکی به بازارها یکی از ویژگی های هتل سورينت کيش می باشد. این هتل در زمینی به مساحت ۷ هزار متر در نزدیکی میدان امیرکبیر واقع شده است و با فاصله کم تا ساحل و اسکله تفریحی کیش و همچنین مراکز اصلی خرید مانند بازارهای مروارید، پردیس ۱ و ۲، مرکز تجاری، هایپرمارکت و … مکانی مناسب برای اقامت در جزیره زیبای کیش به شمار می رود.

موقعیت هتل

 از هتل سورینت مریم که به سمت راستتان بروید. مراکز خرید مروارید و سارینا قرار دارد و اگر به سمت ساحل حرکت کنید به بازار زیتون و مرکز تجاری کیش می‌رسید. فاصله این هتل تا ساحل زیاد نیست. برای رفتن به ساحل و اسکله بزرگ تفریحی باید در مسیر بلوار دریا قرار بگیرید. از این بلوار با کمتر از 15 دقیقه پیاده روی به دریا می‌رسید.

علاوه بر این در چند قدمی هتل فضای بزرگی وجود دارد. پارک بزرگ شهر که روبروی درب اصلی هتل قرار گرفته است. شما می‌توانند در مسیر بازار مروارید لحظاتی را در آن سپری کنید و در هنگام صبح و یا عصر از فضای با طراوتش بهره‌مند شوید.

برای رزرو هتل مریم همراه با تخفیفات گردشگری از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

هتل سورینت صدف | Sorinet Sadaf Hotel

هتل سورینت صدف براساس استاندارد های بین المللی در سال ۱۳۸۱ افتتاح گردید و در سال ۱۳۹۲ مورد بازسازی قرار گرفت، این هتل با فضایی دلپذیر و آرامش بخش آماده ی پذیرایی از میهمانان عزیز میباشد و اقامتی آرام همراه با لحظات به یاد ماندنی برای شما به ارمغان می آورد.

دکوراسیون بی نظیر همراه با آسانسور پانوراما و پله های نورانی هتل سورینت صدف که به شکل بسیار زیبایی گرداگرد آسانسور پیچیده است.این هتل فضایی دلپذیر را در لابی هتل فراهم آورده است که در ورود اولیه چشم میهمانان را خیره می کند. همچنین کوهی 27 متری با آبشارهای زیبا و نورانی در کنار این هتل بنا شده است و داخل آن رستوران کوه نور قرار دارد و آماده پذیرایی از مهمانان و مسافران می باشد.

 

مطالب بیشتر

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.