تور کیش هتل کوروش و ویدا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 910000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-09-20

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل ویدا کیش |Vida Hotel Kish
استقبال VIPفرودگاهی
صبحانه
استخر . سونا . جکوزی
خدمات گردشگری رایگان
910000 تومان 1290000 تومان 910000 تومام 530000 تومان ---
هتل کوروش کیش | kish kourosh Hotel
استقبال VIPفرودگاهی
صبحانه
استخر . سونا . جکوزی
خدمات گردشگری رایگان
910000 تومان 1290000 تومان 910000 تومان 530000 تومان ---

تور کیش هتل کوروش و ویدا

جزیره کیش

کیش یکی از جزیره‌های خلیج فارس و از توابع بخش کیش، شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان می باشد. جزیره کیش از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است. در گذشته، این جزیره را به نام «قیس» می‌خواندند. شکل این جزیره بیضی‌مانند است و در ۱۲کیلومتری کرانهٔ شیبکوه جای گرفته‌است. این جزیره سالانه یک میلیون نفر گردشگر را به خود جذب می‌کند.
آب جزیره بسیار زلال و شفاف است و دلیل ان مرجان‌های این جزیره است.

1- از ماهی‌های بومی جزیره می‌توان به ماهی جاش طلای، جاش نقره‌ای و ماهی شهری که بسیار گوشت سفیدی داری اشاره کرد.

2- کوسه سر چکشی که بیشتر سمت کشتی یونانی دیده شده.

3- خیار دریایی و عروس دریای به خاطر وجود مرجان بسیار فراوان است.

4- لاکپشت‌های قدیمی جزیره که سالیان سال است در اطراف جزیره زندگی کرده و از جلبک‌های روی مرجانها تغذیه می‌کنند.

هتل کوروش کیش 

هتل کوروش کیش یکی از مجلل‌ترین و باشکوه‌ترین هتل‌های 5 ستاره ایران می‌باشد که این روزها سروصدای زیادی در جزیره زیبای کیش به پا کرده است و مسافران گرامی می‌توانند از آن لذت ببرند. این هتل باشکوه دارای 23 طبقه، 500 اتاق متشکل از اتاق های رو به جزیره، رو به دریا، سوئیت های رویال یک خوابه، سوئیت رویال دو خوابه ، ۹ رستوران، ۲ استخر مخصوص بانوان و آقان است. این هتل ۵ ستاره مجهز به تمامی استانداردهای جهانی می‌باشد و در نوع خود بی‌نظیر است. این هتل را با نام هتل سبز در جهان شناخته می‌شود ، ویژگی بارز این هتل استاندارهای زیست محیطی است که در تمام مراحل ساخت و بهره‌برداری از آن رعایت شده است. هتل کوروش کیش اولین هتلی در خاورمیانه خواهد بود که از انرژی خورشیدی برای تامین انرژی مصرفی خود بهره می‌گیرد.

خدمات :

  • استقبال VIPفرودگاهی
  • صبحانه
  • استخر . سونا . جکوزی
  • خدمات گردشگری رایگان

مطالب بیشتر

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.