تور آفری کیش ویژه شهریور هتل تعطیلات (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 1040000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-06-03

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل تعطیلات کیش | Kish Tatilat Hotel
صبحانه بوفه - استقبال فرودگاهي 1040000 تومان 1110000 تومان 1040000 نومان 850000 تومان ---

خدمات تور:

بلیت رفت و برگشت. صبحانه بوفه - استقبال فرودگاهي

تور آفری کیش ویژه شهریور هتل تعطیلات

هتل تعطیلات کیش | Kish Tatilat Hotel

هتل سه ستاره تعطیلات کیش  درسال 1378 در زمینی به مساحت 3.788 متر مربع  واقع در میدان سیری با محیطی آرام و خانوادگی و دسترسی آسان به مراکز خرید وتفریحی ،با دارا بودن 70 واحد شامل آپارتمان و سوئیت های کانکت ورویال با ظرفیت 225 تخت پذیرای مهمانان عزیز می باشد.

هتل تعطیلات در یکی از بهترین نقا ط کیش واقع شده و دسترسی پیاده حدودا 5 الی 10 دقیقه ای تا ساحل و بازار بزرگ پردیس2 موقعیت این هتل را در جایگاه ویژه ای قرار داده است.  نزدیکی آن به ساحل، پارک مرجان و چندین پارک و بازار دیگر کیش از نقاط قوت این هتل میباشد.

  هتل تعطیلات با معماری منحصر به فرد و محیطی سر سبز با درختان نخل، گل و گیاه، محوطه سازی زیبا و آبنما و نورپردازی زیبا تلاش دارد تعطیلاتی بیادماندنی را در خاطر میهمانان خود به یادگار بگذارد.

رستوران هتل تعطیلات کیش در طبقه همکف واقع شده وبا ظرفیت 80 نفز اماده پذیرایی از شما میهمانان گرامی می باشد . کافی شاپ هتل در محوطه زیبا وباز آماده پذیرایی از میهمانان گرامی می باشد. کافی شاپ  هتل 40 نفر ظرفیت دارد.

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.