تور کیش ویژه هتل ترنج (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 1670000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3روز
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-09-04
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-09-05

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل ترنج کیش | Toranj Hotel
صبحانه بوفه . ناهار . ترانسفر رفت و برگشت . سالن بدنسازی . والیبال ساحلی 1670000 تومان 2880000 تومان 1670000 تومان 480000 نومان ---

تور کیش ویژه هتل ترنج

هتل ترنج کیش در دو فاز هتل روی آب و هتل ساحلی، با معماری منحصر به فرد روی آبهای خلیج همیشه فارس افتتاح شده است.

فاز این هتل که بر روی آب به شکل بته جقه ساخته شده است، اولین هتل دریایی خاورمیانه است که خلاقیت و هنر ایرانی را به نمایش گذاشته است. اتاق های این هتل دارای بالکن اختصاصی و کف شیشه ای بر روی آب هستند که مطابق با مدرن ترین امکانات مجهز شده اند و نمای خارق العاده از دریای خلیج فارس را به نمایش می گذارند.این هتل دارای 100 ویلا و پنج سوئیت VIP می باشد که سوئیت ها بر اساس فرهنگ های ملل مختلف طراحی شده اند و توسط مسیری به طول یک کیلومتر به یکدیگر متصل شده اند. از دیگر امکانات این هتل می توان به رستوران های مختلف و کافی شاپ های ساحلی اشاره کرد که با ارائه بهترین خدمات و امکانات، تلاش در جلب نظر مهمانان و گردشگران گرامی داشته است.

امکانات هتل

امکانات این هتل شامل : رستوران کافه گلف، رستوران و فست فود ساحلی، رستوران بزرگ خورشید بر روی آب با کف شیشه ای ، کافی شاپ ، رستوران فرنگی بر روی دریا ، ‏رستوران تاج ترنج بر روی آب با دید بسیار عالی از غروب و آبهای آزاد خلیج فارس ، سالن اسپا‎ – ‎ماساژ، لمکده ، کلوپ تفریحات دریایی، سالن بیلیارد و بازی ، سالن جیم ( ورزش ) ‏کف شیشه ای ، دوچرخه سواری، غرفه عکاسی، خدمات گردشگری، خانه بازی کودک و … می باشد‎.

 

موقعیت هتل

1-فاصله تا کشتی یونانی ۶ کیلومتر  ۸ دقیقه با خودرو

2-فاصله تا پارک دلفینها ۱۷ کیلومتر  متر ۱۹ دقیقه با خودرو

3-فاصله تا باغ پرندگان ۱۷ کیلومتر  ۱۹ دقیقه با خودرو

4-فاصله تا بازار پردیس یک ۱۴ کیلومتر ۱۶ دقیقه با خودرو

برای رزرو هتل ترنج همراه با تخفیفات گردشگری از طریق ایلیا گشت اقدام فرمایید.

 

خدمات :

صبحانه بوفه   

ناهار 

ترانسفر رفت و برگشت

سالن بدنسازی 

والیبال ساحلی

 
 

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.