تور کیش ویژه هتل لیلیوم (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: 126
  • قیمت: 980000 تومان
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-05-10

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل لیلیوم کیش | Hotel Lilium Kish
صبحانه
استقبال
خدمات گردشگری
980000 تومان 1200000 تومان 980000تومان 715000
تومان
---

تور کیش ویژه هتل لیلیوم

هتل لیلیوم کیش هتلی 4 ستاره و تازه تاسیس می‌باشد که در بهمن ماه سال 1397 به بهره‌برداری رسید. هتل لیلیوم کیش دارای 8 طبقه و 154 واحد است که واحدهای اقامتی در طبقات اول تا ششم پراکنده شده اند. این هتل از نظر موقعیتی در بلوار رودکی واقع می‌باشد و میهمانان گرامی با طی کردن مسافت حداکثر 1.5 کیلومتر، می‌توانند به مرکز تجاری کیش، بازار پردیس 2 و رویامال دسترسی پیدا کنند. این هتل 4 ستاره با ارائه خدمات مناسب آماده پذیرایی از گردشگران می باشد. هتل لیلیوم کیش تحت گارانتی ایلیاگشت می باشد . 

هتل بین المللی لیلیوم کیش با همت والای مرحوم حاج صمد سقزچی با معماری و طراحی کلاسیک و منحصر بفرد خود، سعی در ارائه خدمات مدرن هتلداری کرده‌است که در قلب جزیره زیبای کیش ساخته شده است.

سازه اصلی ساختمان هتل در قالب یک برج 8 طبقه احداث شده است.

موقعیت هتل به گونه‌ای میباشد که ضلع شرقی مشرف به دریا و ضلع غربی مشرف به پارک بزرگ شهر می‌باشد.

ساخت هتل لیلیوم کیش

ساخت بنای هتل از سال 1392 شروع شده که در زمینی به مساحت 5500 مترمربع آغاز گردید.

مراحل مختلف ساخت و تکمیل این پروژه بزرگ 4 سال زمان برده است

که در نهایت این هتل بین المللی با زیربنای 11000 مترمربع شامل 154 باب اتاق بصورت استاندارد،

سوئیت یک خوابه، VIP و با ظرفیت 500 تخت در تاریخ 22 بهمن 1397 با حضور معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح گردید.

خدمات تور کیش ویژه هتل لیلیوم

  • صبحانه
  • استقبال
  • خدمات گردشگری

مطالب بیشتر

راهنمای سفر جزیره کیش | Kish Island

در سفر به جزیره کیش حتما لباس مناسب آب و هوا همراه داشته باشید.

رزرو تور و هتل در جزیره کیش بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد پس نهایت دقت را داشته باشید.

شرایط دریافت ویزای ایران | Iran

  1. ویزای توریستی ایران
    تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی
    اسکن رنگی پاسپورت میهمان
    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
    فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.
  2. ویزای تجاری ایران
    «ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.